0.9.14 Release: Ubuntu 18.04 with Mate & LXDE Desktop
#41
(10-23-2019, 08:48 AM)Luke Wrote: kwim_x11 or wayland?

I think the first one, I did not install wayland packages.

Odoslané z ONEPLUS A5010 pomocou Tapatalku
#42
(10-23-2019, 08:53 AM)Wizzard Wrote:
(10-23-2019, 08:48 AM)Luke Wrote: kwim_x11 or wayland?

I think the first one, I did not install wayland packages.

Odoslané z ONEPLUS A5010 pomocou Tapatalku

Yea, of course, I just looked at the photo you sent in the chat - thanks.

For reference:
[Image: B93TmUu.png]
You can find me on IRC, Discord and Twitter


#43
So yesterday I tried upgrading to 19.10, I enabled ayufan's disco repo as well as his pre-releases repo.

Update went smooth, system started and worked, including wifi. The acceleration stopped working,

[Image: unknown.png?width=571&height=467]

Will try today upgrading from Mate without changing additional repos and then to install KDE.
#44
I tried this distro today via Micro-SD and can't get by the password.....Forgive me for being dense, but what have I missed, Thanks! :-)
#45
Ok, what exactly have you done and what was the result? You could not login after installing, or after booting SD card? First password is rock64, then you should change it.
#46
(10-24-2019, 11:38 AM)Wizzard Wrote: Ok, what exactly have you done and what was the result? You could not login after installing, or after booting SD card? First password is rock64, then you should change it.

Made up a micro SD from the image. Booted first to the OEM OS, installed the SD card to be sure it is recognized, reboot, get to the password and nothing works (no password I could think of, i.e. rock, root, rock64, etc). That help? :-)
#47
ok, so you entered the default password "rock64" and then? Then you should enter it once more and then the new password twice.
#48
(10-24-2019, 12:03 PM)Wizzard Wrote: ok, so you entered the default password "rock64" and then? Then you should enter it once more and then the new password twice.

Didn't work but I'll try again tonight....Many Thanks! :-)
#49
(10-24-2019, 12:03 PM)Wizzard Wrote: ok, so you entered the default password "rock64" and then? Then you should enter it once more and then the new password twice.

PERFECT!! Thank You!! :-)
#50
UPDATE: Ok, I rebooted again and find that "rock64" won't work. Any idea why?


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Gentoo on Pinebook Pro RELEASE jannik2099 54 94,572 12-08-2023, 11:25 PM
Last Post: tllim
  Armbian 22.02 release announcement TRS-80 22 15,040 04-01-2023, 03:19 PM
Last Post: TRS-80
Rainbow How to prevent the screen from dimming (no X/wm/desktop)? cowsay 0 634 02-16-2023, 10:58 AM
Last Post: cowsay
  Install the DDE desktop environment wangyukunshan 0 1,418 12-23-2021, 06:51 PM
Last Post: wangyukunshan
  Desktop environment of Ubuntukylin 20.04 wangyukunshan 3 3,444 10-26-2021, 08:07 PM
Last Post: wangyukunshan
  After update in Ubuntu bionic mate system crashed Wawe 2 3,432 04-18-2021, 04:52 AM
Last Post: Wawe
  OpenMandriva to release ARM builds for PineBook Pro and Pi ludix 11 10,437 03-02-2021, 07:06 PM
Last Post: BronzeBeard
  Ubuntu Installation on PBP narinderpal10 5 6,417 12-18-2020, 12:22 PM
Last Post: narinderpal10
  Ubuntu MATE 18.04 Can't boot after update hankg 2 3,355 12-15-2020, 01:53 AM
Last Post: BryanF
Information [Development Release] Fedora 32/CentOS 8 Pinebook Pro Images wideawake 12 15,739 12-10-2020, 10:06 AM
Last Post: pieter085

Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)