Audio on Armbian
#1
Hello all, 

I finally got Armbian running again (Thanks Manjaro, no bootloader flashed to SPI had me running in circles for months...)

Audio works on bluetooth but not via speakers (yes I did confirm that they are plugged in)

Can anyone suggest a fix? I have seen alsamixer suggested but cannot find any more data on that for the life of me.
  Reply
#2
My first guess would be that they are muted, maybe the sound information in https://forum.pine64.org/showthread.php?...0#pid99470 can be of help.
  Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  USB 3 port not working with Armbian zaius 3 610 11-13-2023, 01:54 PM
Last Post: zaius
  Audio Driver on the pbp korreckj328 5 1,482 05-01-2023, 12:58 PM
Last Post: korreckj328
  Blank screen after Armbian 20.04 install to emmc? psychoacoustic 3 3,272 04-01-2023, 03:22 PM
Last Post: TRS-80
  Armbian 22.02 release announcement TRS-80 22 13,046 04-01-2023, 03:19 PM
Last Post: TRS-80
  Sound on Armbian Bram 1 787 04-01-2023, 03:16 PM
Last Post: TRS-80
  Fix for Armbian not booting on PBP from eMMC agreenbhm 7 3,520 04-01-2023, 02:58 PM
Last Post: TRS-80
  Armbian is [edit: no longer] dropping support for Pinebook Pro TRS-80 4 3,956 12-23-2022, 12:01 AM
Last Post: TRS-80
  Armbian VPU decoding support coming soon LivingLinux 0 730 11-13-2022, 02:32 PM
Last Post: LivingLinux
  Any chance of fixing the audio issues on the new batch PBP(it can't be just me...) crazyquark 0 706 09-30-2022, 10:15 AM
Last Post: crazyquark
  Webcam not working in Manjaro with Cheese, but works in Armbian petaramesh 1 999 09-30-2022, 10:09 AM
Last Post: crazyquark

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)