APN settings not working with new operator SIM card
#1
Hello, I have been using a pp for more than a year and never had this problem, I got this SIM card from kena, a virtual operator that uses tim network.
It displays the 4G signal with "!" I have tried the automatic depection of APN simpydoing nothing, then the recommended by the operator, then some other possible combination, none work. On a degoogled phone it works without any problems or need of manual setup. Any tips?
  Reply
#2
Hello

Personally, I have to add the APNs (Internet + MMS) manually in Gnome control center.
  Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Mobile internet via cellular network mostly not working Anna 18 11,519 01-19-2024, 02:59 AM
Last Post: anonymous
Exclamation The internal speaker stops working anonymous 6 1,664 01-17-2024, 05:53 PM
Last Post: anonymous
  Possible Solution for Microphone Not Working Ferriah 0 1,051 02-13-2023, 01:09 PM
Last Post: Ferriah
  What does handle SD card automount? mdk 1 1,166 01-29-2023, 03:15 AM
Last Post: mdk
  Squeekboard stopped working Zebulon Walton 2 1,364 11-24-2022, 08:41 PM
Last Post: Zebulon Walton
  The settings icon disappeared kubussz 34 15,771 11-15-2022, 10:56 AM
Last Post: grump_fiddle_reinstall
  suspend inhibit no longer working jsch 3 2,248 10-23-2022, 09:20 AM
Last Post: LibrePhoneUser
  Rescue Your Mobian post Update Aug22 faster fix to working guide biketool 9 5,421 09-05-2022, 12:10 AM
Last Post: biketool
  How to get Pinetime working with Pinephone arkadione 12 8,198 08-28-2022, 12:30 PM
Last Post: Fish
  Receiving SMS stopped working treebeard 11 6,217 08-12-2022, 10:31 AM
Last Post: treebeard

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)