boot loop with lcd plugged in
#1
I am running Ayufan's linux bionic build. I started with bionic-minimal-pine64-bspkernel-0.7.29-138 (there was no bionic minimal for 7.30)

After fiddling with netplan (it didn't create a config file by default), manually setting DNS (was not working via DHCP), installing mate, and doing a bunch of updates I am now stuck with failing to get it running off the LCD. I edited the uEnv.txt under boot and added:
disp_screen0=lcd

but on boot it power cycles after trying to initialize the screen.

I have tried multiple 2.1a power adapters and cables but no go.  What is odd is I had the LCD working with an older image a while back with one of the same adapters and cables. Any advice?

thanks


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Pine A64 does only boot with Android 5.1 Dude 6 2,049 07-03-2022, 02:18 PM
Last Post: Dude
  Pine A64+ vs LCD do not boot DDS 3 4,674 02-23-2021, 05:33 PM
Last Post: thedu
Exclamation Can't boot when SD card inserted kivox 5 6,425 03-15-2020, 06:00 AM
Last Post: kivox
  Boot from HDD via usb BnEc 1 3,038 11-29-2019, 04:39 AM
Last Post: evilbunny
  Pine A64 stuck in boot process joey 1 2,839 05-28-2019, 09:07 PM
Last Post: joey
  Won't power on/boot -- kickstarter A64 2GB fuzzycuffs 3 5,196 02-22-2019, 03:25 AM
Last Post: GaryFunk
  LED flashes for 1 second, board won't boot Audioslave 2 3,329 08-02-2018, 10:28 PM
Last Post: tllim
  short boot time after power-up bongo 7 7,898 10-31-2017, 08:02 AM
Last Post: bongo
  No boot-up . Initializing SDRAM fail . Siim 1 2,661 09-27-2017, 04:20 PM
Last Post: dkryder
  Pine64(+) will not boot pgarvey 2 3,585 08-06-2017, 12:38 AM
Last Post: pfeerick

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)