My PINE64A won't boot
#1
Just got a PINE64A 2G and weird enough is a Rev. B board made on 2016-03-21 Sad . I thought Rev. C was out  anyway, I wanted to have the openHAB running on this SBC.

Tried booting openhabianpine64-xenial-201706161506-git7ff273e-crcadda6dbb.img with Ethernet and without no difference the boot process freezes

2016-02-11_16:28:17_UTC [openHABian] Starting the openHABian initial setup. This might take a few minutes.
2016-02-11_16:28:17_UTC [openHABian] If you see this message more than once, something went wrong!
2016-02-11_16:28:17_UTC [openHABian] Storing configuration... OK
2016-02-11_16:28:17_UTC [openHABian] Changing default username and password... SKIPPED
2016-02-11_16:28:17_UTC [openHABian] Setting up Wifi connection... SKIPPED
2016-02-11_16:28:17_UTC [openHABian] Ensuring network connectivity... 2017-10-07_17:47:56_UTC [openHABian] Starting the openHABian initial setup. This might take a few minutes.
2017-10-07_17:47:56_UTC [openHABian] If you see this message more than once, something went wrong!
2017-10-07_17:47:56_UTC [openHABian] Storing configuration... OK
2017-10-07_17:47:56_UTC [openHABian] Changing default username and password... SKIPPED
2017-10-07_17:47:56_UTC [openHABian] Setting up Wifi connection... SKIPPED
2017-10-07_17:47:56_UTC [openHABian] Ensuring network connectivity... 
2017-10-07_17:49:37_UTC [openHABian] Network unreachable, can't continue. Please reboot and let me try again.
2017-10-07_17:49:37_UTC [openHABian] Initial setup exiting with an error.
2017-10-07_17:43:04_UTC [openHABian] Starting the openHABian initial setup. This might take a few minutes.
2017-10-07_17:43:04_UTC [openHABian] If you see this message more than once, something went wrong!
2017-10-07_17:43:04_UTC [openHABian] Storing configuration... OK
2017-10-07_17:43:04_UTC [openHABian] Changing default username and password... SKIPPED
2017-10-07_17:43:04_UTC [openHABian] Setting up Wifi connection... SKIPPED
2017-10-07_17:43:04_UTC [openHABian] Ensuring network connectivity...  

Have a PSU that provides 5.2V and a Class 10 microSD card... Not sure what else I'm missing.

Any relevant hint is much appreciated.

cori
  Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Interrupted during 1st boot- is it bricked? NWPineFan 4 1,365 04-01-2021, 10:50 PM
Last Post: Xzska-collab
  Just got pine 64 can't boot Doug Embrey 3 1,227 03-13-2021, 02:16 AM
Last Post: Doug Embrey
  1st Boot Rock 64 Bluesman 0 1,754 03-31-2019, 05:25 PM
Last Post: Bluesman
  First Boot HDMI/USB problem reefer 1 2,801 11-18-2018, 10:32 PM
Last Post: tllim
Exclamation No Boot (Still) odatkid 7 5,452 10-31-2017, 02:12 PM
Last Post: Luke
Sad First Attempt: No Boot odatkid 4 4,090 10-26-2017, 03:38 PM
Last Post: odatkid
  Can't get past boot screen... (RESOLVED) codetheweb 13 12,389 01-19-2017, 08:43 AM
Last Post: Michaelrowe01
  Boot problem AdamK 1 2,526 12-15-2016, 06:51 PM
Last Post: tllim
  No display at boot up Dremtime 2 3,285 09-13-2016, 10:35 AM
Last Post: Dremtime
  Boot Up Problem - Red LED goes Out hay.barry 6 6,002 07-28-2016, 02:48 PM
Last Post: Ghost

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)