HDMI to VGA Resolution
#1
I am running Android, is there a way to change the Resolution of the output? I have a monitor connected but it cuts off parts of the screen and the monitor does not have a scale function. I tried another and it works fine but is it also a newer monitor, just looking to see if I can use the older one or not.
  Reply
#2
(04-25-2016, 11:09 AM)rddragon888 Wrote: I am running Android, is there a way to change the Resolution of the output? I have a monitor connected but it cuts off parts of the screen and the monitor does not have a scale function. I tried another and it works fine but is it also a newer monitor, just looking to see if I can use the older one or not.

There are known issues with overscan and there is currently no way, as far as I know, to change the resolution when running Android. Hopefully this will be addressed in a future update/revision of the OS.
  Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Pine HDMI -> DVI monitor Pineapple 4 661 09-10-2019, 11:28 AM
Last Post: Pineapple
  Here Is another mini-how-to to install Raspbian:DESKTOP/ETHERNET/HDMI speedro86 4 1,934 04-15-2018, 07:37 AM
Last Post: bunkerWHz
  HDMI "Format not supported" sam452 3 1,909 06-11-2017, 10:38 AM
Last Post: Beta_Ravener
  RESOLVED - LCD screen not working, HDMI does asuras 10 2,666 04-02-2017, 08:12 AM
Last Post: Luke
  HDMI and LCD hienhuynh1982 19 4,154 03-23-2017, 10:16 PM
Last Post: tllim
  HDMI-VGA adapter. Blank screen. trumad 10 4,115 03-05-2017, 03:17 AM
Last Post: pfeerick
  no sound over HDMI mbjpine64 2 1,708 10-09-2016, 01:45 PM
Last Post: dicenicheserr
  Resolution help johnp28 1 503 09-05-2016, 03:41 PM
Last Post: ayufan
Question No Audio other than HDMI jwouellette 8 1,735 08-03-2016, 03:08 PM
Last Post: jwouellette
  HDMI Video Resolution patmolloy 11 6,490 07-27-2016, 10:37 PM
Last Post: jwouellette

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)