Clusterboard networking problems
#1
I've recently acquired a clusterboard with some compute modules, along with a baseboard. I've verified the modules are operational via the baseboard, and boot via the clusterboard's serial terminal. I'm using the latest stable version of Armbian. The board is being powered via an external supply coming into the connector beside the coaxial power jack, to which I've soldered screw terminals. I've also tried the "official?" brick supplied from Ameridroid.

I'm having trouble getting the modules to talk to the network. I've assigned the modules static IP addresses within Armbian, and it appears to be correct when I check it. The yellow LEDs are blinking as if there is network traffic, and the green are all blinking in unison save the slot(s) where modules are installed. If I tell a particular module to halt, the green LED stops blinking.

Is there something I'm missing? I've read about some changes to network timing in other threads, but I'm not sure where to go with this.
  Reply


Messages In This Thread
Clusterboard networking problems - by BryanS - 03-14-2019, 05:50 PM
RE: Clusterboard networking problems - by BryanS - 03-15-2019, 05:29 PM
RE: Clusterboard networking problems - by BryanS - 03-16-2019, 07:04 AM
RE: Clusterboard networking problems - by BryanS - 03-16-2019, 02:19 PM
RE: Clusterboard networking problems - by BryanS - 03-17-2019, 08:48 AM
RE: Clusterboard networking problems - by BryanS - 03-19-2019, 09:25 AM
RE: Clusterboard networking problems - by BryanS - 03-19-2019, 01:46 PM
RE: Clusterboard networking problems - by hmuller - 03-15-2019, 09:29 PM
RE: Clusterboard networking problems - by igorp - 03-20-2019, 12:30 AM
RE: Clusterboard networking problems - by BryanS - 03-20-2019, 05:34 AM
RE: Clusterboard networking problems - by igorp - 03-20-2019, 07:33 AM
RE: Clusterboard networking problems - by bergera - 03-27-2019, 01:40 PM
RE: Clusterboard networking problems - by bergera - 03-27-2019, 02:11 PM
RE: Clusterboard networking problems - by BryanS - 03-31-2019, 12:11 PM
RE: Clusterboard networking problems - by aww - 03-31-2019, 04:06 PM

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Clusterboard Pinouts xalius 4 4,012 05-06-2020, 03:16 AM
Last Post: pfeerick
  Rebooting my clusterboard jgullickson 2 462 04-07-2020, 09:16 PM
Last Post: jgullickson
Brick Clusterboard CAD drawings TeaPack 0 225 12-29-2019, 04:14 AM
Last Post: TeaPack
  Network problems (actually bad power supply) Unkn0wn 14 1,167 12-01-2019, 10:02 AM
Last Post: venix1
  Clusterboard <-> Baseboard pinout mappings curtyc 0 199 10-10-2019, 05:11 PM
Last Post: curtyc
Information Clusterboard Guide AZClusterboard 7 4,643 08-31-2019, 08:50 AM
Last Post: ykanello
  Best Clusterboard Distribution AZClusterboard 4 972 07-16-2019, 11:52 AM
Last Post: Dreamwalker
  My small project with clusterboard kazami2003 2 659 06-23-2019, 11:22 PM
Last Post: kazami2003
  Ways to boot the Clusterboard khaosgrille 6 1,395 06-17-2019, 10:20 AM
Last Post: khaosgrille
  Clusterboard startup issues WhiteDragon 10 899 05-09-2019, 01:34 PM
Last Post: WhiteDragon

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)