Possibility of remote power switch
#1
I am curious if it's possible have a remote power switch Vs using only the one on the board?  I've looked at the wiki and don't see anything obvious, but thought I'd ask and double check.
  Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  ATX power supply ice2642 8 1,253 03-04-2020, 05:33 PM
Last Post: mmatyas
  USB Type-C Display cable support (for 2 in 1: Video + Power) Paprika88 0 86 02-12-2020, 06:47 AM
Last Post: Paprika88
  Performance and Power Demand RockPro64 fotastisch 5 372 02-11-2020, 10:48 AM
Last Post: bavay
  Power consumption math Mentaluproar 0 136 11-21-2019, 11:02 AM
Last Post: Mentaluproar
  rockpro64 turn on with pine 64 remote vecnar 0 116 10-31-2019, 11:53 PM
Last Post: vecnar
  Automatically run after power recovery thomas88 11 1,226 10-03-2019, 10:49 AM
Last Post: lcyepiz
  how install remote desktop on ubuntu 18.04 for rockpro64 huat99 0 165 04-30-2019, 08:14 PM
Last Post: huat99
  RockPro64 power consumption seiji 11 5,288 03-30-2019, 11:15 PM
Last Post: pfeerick
  After power loss, boot never gets to white LED josepht 6 755 02-07-2019, 10:29 AM
Last Post: josepht
  RTC power backup rahulsharma 0 199 01-10-2019, 05:50 AM
Last Post: rahulsharma

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)