NAS kit with RockPro64
#1
Good Afternoon,
  I buy a NAS kit with a Rockpro64 and also two 4tb Hard drives, that I plan to mount in raid 0.
Then I install the Open Media Vault OS
And try to configure the Raid 0.
However I am not able to synchonyse the two hard drives.  it always faild durring the synchronization.
Also I notice the fan on the kit never run, and therefore the temperature increase a lot, close to 80 degree.

Somebody suggest me to install the Andriod OS to verify if the fan work and it is.

So now I don't know what to think and do.

What is your recommendation?  
The goal is to have a NAS and a Plex server running on the same machine.
I don't care of the OS, I only need a solution that will work.

Thank you for your help


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  ROCKPro64 sometimes doesn't Power On Pete Tandy 2 439 08-24-2021, 05:50 AM
Last Post: Pete Tandy
  Tutorial request: overclocking a rockpro64 Mentaluproar 1 406 08-15-2021, 01:35 PM
Last Post: dukla2000
  Did I brick my RockPro64 somehow? snarfel 1 622 07-20-2021, 01:40 PM
Last Post: dukla2000
  RockPro64 - EN62368 m.ekstrom 0 509 06-02-2021, 04:55 AM
Last Post: m.ekstrom
  RPI4 Vs Rockpro64 Performance help? Mangled 0 632 05-25-2021, 03:38 PM
Last Post: Mangled
  Booting my RockPro64 from NVMe drive PsySc0rpi0n 3 1,260 05-02-2021, 01:56 AM
Last Post: LMM
  Unusable ROCKPRO64 drenedo 3 1,718 03-24-2021, 06:47 AM
Last Post: GuyNoIRQ
  ROCKPro64 (4 GB) "In stock (can be backordered)" TRS-80 3 1,032 03-19-2021, 04:53 PM
Last Post: TRS-80
  Troubleshooting ROCKPro64 alephnull 3 1,614 03-04-2021, 03:58 AM
Last Post: alephnull
  Petitboot on RockPro64? new_to_arm 0 678 03-03-2021, 05:00 PM
Last Post: new_to_arm

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)