Unable to boot armbian
#1
I can't make any armbian image boot from sdcard on my ROCK64 rev2.

The sdcard is fine and well written with a single ext4 partition on it but the board just doesn't boot and leaves me a blank screen.
I have no problem running ayufan debian images but they have a vfat boot partition instead of armbian images.

Is there anything I'm missing ? Could anybody please help me ?
Thanks
  Reply
#2
(04-20-2020, 06:01 AM)fchazal Wrote: I can't make any armbian image boot from sdcard on my ROCK64 rev2.

The sdcard is fine and well written with a single ext4 partition on it but the board just doesn't boot and leaves me a blank screen.
I have no problem running ayufan debian images but they have a vfat boot partition instead of armbian images.

Is there anything I'm missing ? Could anybody please help me ?
Thanks

I can't get anything to boot.
My thread was also ignored.

I have a custom ArchLinux Arm script that I used to install back in February, and that one works. I bought 3 more Rock64 boards and they don't boot. No errors, nothing. They just light up all their lights and do nothing.
Away
  Reply
#3
On what platform are you formatting and burning the image onto the SD card. Try using SD Formatter and Win32 Disk Imager. I've heard a number of people have experienced problems with Balena. Try my suggestion. You've nothing to loose.
  Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Armbian for Rock64 pineadmin 36 29,292 11-27-2021, 08:06 AM
Last Post: Wizzard
  Armbian/Ubuntu for Rockbox Wizzard 5 1,014 05-18-2021, 08:18 AM
Last Post: Wizzard
  Setting a MAC on Rock64 U-Boot kiriakos 2 1,414 03-23-2021, 04:51 AM
Last Post: kiriakos
  Boot from USB 3.0 with hub Turbo 0 868 12-20-2020, 02:24 PM
Last Post: Turbo
  Rock64 Rev3 doesn't boot and leds blinking fast dishins 3 3,024 08-16-2020, 07:42 AM
Last Post: aclaret
  Armbian 5.4.43: Network is unreachable; Red LED blinking; RNG failure? aves 1 1,393 07-27-2020, 02:04 PM
Last Post: aves
  Rock64s will not boot any OS camosoul 2 1,613 05-19-2020, 06:38 PM
Last Post: Rocklobster
  armbian / bionic - hdmi to vga not functioning on newer5.4 kapqa 1 1,484 03-31-2020, 07:19 PM
Last Post: tllim
  How to use GLFW / OpenGL ES on Armbian flyx86 1 2,429 11-24-2019, 10:20 AM
Last Post: ab1jx
  Help me understand the boot up process olivercfc 0 1,051 11-10-2019, 08:30 AM
Last Post: olivercfc

Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)