Captive portal at school not working on the Pinebook pro
#1
I have been trying to troubleshoot this for awhile now but I am unable to connect to the school wifi as the captive portal page on chromium isn't working and displays a blank page and doesn't load. I am brand new to linux and would appreciate any help
  Reply
#2
Try some of the solutions given here: https://askubuntu.com/questions/1046321/...rtal-issue

There's a few options to try though the terminal or Settings app.
  Reply
#3
i had a chance to test captive portal tonight. confirmed working on debian sid arm64.
  Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
Information Howto: OctoPrint Working on Pine 64 chaos_actual125 22 24,245 07-11-2021, 04:13 AM
Last Post: zer0sig
  Switching from Mint or MX Linux to Pinebook Pro User 12599 4 3,737 01-27-2020, 10:55 PM
Last Post: Lynzaddy
  Q4OS WiFi Dongle not working cheezmeister 3 2,853 04-07-2017, 08:01 AM
Last Post: iccoldbeer
  HowTo working with MPD and analog sound caragk 3 7,513 11-09-2016, 08:44 AM
Last Post: jkmooney
Exclamation JAVA App. not working correct wrongway 0 1,311 09-14-2016, 11:14 AM
Last Post: wrongway
  Anyone got jackd working? jkmooney 4 3,375 08-27-2016, 08:18 AM
Last Post: pfeerick
  Internet not working properly cezar.suteu@gmail.com 2 2,284 06-17-2016, 01:12 AM
Last Post: cezar.suteu@gmail.com
  wget not working? slerched 3 2,912 06-01-2016, 08:15 AM
Last Post: slerched
  Wireless mouse & kbd recognized but not working thehamguy1 9 5,633 05-17-2016, 11:44 AM
Last Post: thehamguy1

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)