Issues with T-Mobile Home Internet?
#1
Just signed up for T-Mobile home internet in US. It is basically a permanent hotspot on their network. Setup other devices (MacBook, iPhone, Motorola) without issues just connecting to new Wifi network with credentials. Tried to do it on my Pinebook Pro running default, udpated, Manjaro OS but it can't get a connection. Switched back to old network and connected right away. Just curious if anyone has had a similar issue, haven't had a chance to go through all the troubleshooting steps yet.
  Reply
#2
(08-17-2023, 02:16 PM)skinnyonthebebop Wrote: Just signed up for T-Mobile home internet in US. It is basically a permanent hotspot on their network. Setup other devices (MacBook, iPhone, Motorola) without issues just connecting to new Wifi network with credentials. Tried to do it on my Pinebook Pro running default, udpated, Manjaro OS but it can't get a connection. Switched back to old network and connected right away. Just curious if anyone has had a similar issue, haven't had a chance to go through all the troubleshooting steps yet.

Did you get this resolved? I don't recall having an issue and I use the same ISP.
  Reply
#3
I haven't but it is good to know it might not be on the TMobile end. I haven't had a lot of spare time to look into it and all my linux experience is Debian based so I am struggling to figure it out. It says it can't find the WLAN connection. At this point I am debating trying to install Armbian so at least I am more familiar with the experience.
  Reply
#4
Did finally resolve this although it probably won't help too many people. I ended up installing Tow-Boot and using it to boot Armbian from an SD. Once I installed Armbian, it started working immediately.
  Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Got a PBP - batch(August/September) and the audio is not good(2 big issues) crazyquark 2 1,615 10-01-2022, 10:16 AM
Last Post: crazyquark
  MiniConda Install Issues nixyhustle 0 857 09-16-2022, 10:06 PM
Last Post: nixyhustle
  new PBP issues jpjnh 9 4,202 08-22-2022, 07:26 AM
Last Post: wdt
  Issues with External Display After Recent Update reundo 0 1,473 11-18-2021, 06:37 PM
Last Post: reundo
  HArdware issues while charging user18130814200115 2 2,965 05-01-2021, 04:13 AM
Last Post: gabeeg
  Issues with chromium-docker PVD 4 6,616 12-17-2020, 10:11 PM
Last Post: warehouses
  Private Internet Access VPN on Pinebook Pro 11Eleven 13 15,860 10-27-2020, 05:35 PM
Last Post: AronShap
  App installation issues on PBP pineitup 0 1,744 10-21-2020, 06:23 PM
Last Post: pineitup
  Trouble connecting to my home wifi bastafari 10 10,864 09-27-2020, 06:37 PM
Last Post: bastafari
  issues with keyboard/trackpad in Manjaro, can't test other OSs joshw 11 13,316 06-25-2020, 08:11 AM
Last Post: joshw

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)