Won't boot with 2.5GBe PCIe adaptor connected
#1
Hi,
I'm able to plug in a TP-Link Gigabit adapter and the board boots fine, but with a Diewu 2.5 gig adapter I get a hang at "booting Linux". I'm not able to get any other output (although assistance with earlyprintk/earlycon parameters is welcome)

The adapter is this one: https://www.aliexpress.com/item/4000150903887.html

I've tried both with the "stock" 2017 u-boot and with a newer 2020.07 based one, both with Armbian and ayufan images to no avail.
#2
hotplug or boot with blacklisted module and see what happens during insertion


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  No audio on HDMI after u-boot upgrade xlx 2 1,905 11-28-2023, 01:03 PM
Last Post: wdt
  RP64 Won't Boot After Power Down ColPanic_ 10 7,753 06-27-2023, 07:31 AM
Last Post: dkebler
  Compatible PCIe Sata Controller spacebricker 1 1,562 02-06-2023, 10:03 AM
Last Post: diizzy
  PCIe bifurcation support (on RK3399) Arn 1 1,327 11-28-2022, 05:12 PM
Last Post: tllim
Question M.2 SSD not visible when connected via PCI-e board jimh227 4 3,240 07-18-2022, 10:18 PM
Last Post: zer0sig
  RockPro64 doesn't boot when PCIe to M.2 adapter is installed Cerberus 3 3,487 11-27-2021, 11:38 PM
Last Post: Cerberus
  Carte PCIe bloquant le démarrage du Noyau / PCIe card blocking Kernel boot dml-pc 4 4,980 02-17-2021, 11:35 AM
Last Post: dml-pc
  Won't boot with SATA card rjzak 4 5,730 01-09-2021, 05:56 PM
Last Post: kuleszdl
  Nvidia GPU on PCIe User 18962 4 4,846 12-22-2020, 02:54 PM
Last Post: amiraeva
  RockPro64 pcie Gpu Davidos 8 15,205 07-14-2020, 05:11 PM
Last Post: ProDigit

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)