Dead in the water
#1
Thumbs Down 
Well... It's been three frustrating days trying to get this thing to work. It's pretty much dead in the water. Aside from being stuck in a loop when trying to boot it up, it won't turn on now. 

I followed all the troubleshooting instructions at the bottom of the Wiki. Toggling the eMMC switch, checking the ribbons, making sure the eMMC was in the socket... Nothing. It will not turn on.  Angry
  Reply
#2
When you say you toggle the eMMC disable switch, did you write out a bootable SD card image and try that?
PineTime: wasp-os and MicroPython, Pinebook Pro:  Debian Bullseye
  Reply
#3
(11-10-2019, 02:16 AM)danielt Wrote: When you say you toggle the eMMC disable switch, did you write out a bootable SD card image and try that?

Yes. I was in the process of trying to boot to the bootable SD when I ran into the power issue. I followed the instructions to get the machine to power up but that failed as well. Nothing else that I've been able to find provides a solution to get it working again.
  Reply
#4
Please try the new release that was just pushed today
  Reply
#5
So I refused to give up on this and found a way to get my machine back up and running. I posted my steps here https://forum.pine64.org/showthread.php?tid=8714
  Reply
#6
(01-07-2020, 09:43 PM)xircledev Wrote: So I refused to give up on this and found a way to get my machine back up and running. I posted my steps here  https://forum.pine64.org/showthread.php?tid=8714

Well done for persevering and then also for sharing your solution
  Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)