eMMC boot issue
#1
Exclamation 
I have a cluster of Rockpro64 and I flashed new images (ubuntu minimal ayufan 0.8.3) on my emmc cards via an external emmc to usb adapter. Attaching the emmc back to the boards worked without a problem but one of the boards is not booting anymore. 
I tested if it is related to the emmc image or card but it is not. The image/card runs on the other boards without a problem. Now I noticed I can boot (the same image) via a micro sd card and will be able to see the attached emmc card via fdisk. Can someone tell me what went wrong and how I fix the emmc boot?
  Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  u-boot for Arch Linux Arm prw 3 140 07-20-2019, 12:38 PM
Last Post: stuartiannaylor
  computelibrary build issue with latest ubuntu 18 image rahulsharma 0 38 07-08-2019, 09:25 AM
Last Post: rahulsharma
  Problems flashing u-boot on RockPRO64 eMMC mau-tux 1 198 05-28-2019, 07:15 AM
Last Post: CrystalGamma
  issue with kodi freezing randomly Slam 3 136 05-24-2019, 03:53 PM
Last Post: mknawabi
  Help at prompts during first boot. Diesel141 0 102 04-24-2019, 01:15 PM
Last Post: Diesel141
  RockPro64 won't boot. Faradn 6 388 03-28-2019, 04:18 AM
Last Post: karcsika
  Unable to boot ayufan images vman 0 145 03-27-2019, 02:06 AM
Last Post: vman
  Successful boot from HDD mmatyas 0 325 11-20-2018, 06:46 PM
Last Post: mmatyas
  super fast desktop experience, but youtube issue frewind 13 2,039 11-17-2018, 07:32 PM
Last Post: jwcolby54
  EMMC Boot jerry110 10 880 11-17-2018, 05:24 AM
Last Post: todd5200

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)