PCIe-Bus not initialized, no devices detected
#11
I've dumped bootlogs for 3 separate pcie cards with legacy and mainline kernels and attached them to the upstream issue here: https://github.com/rockchip-linux/kernel...-412308351. Hopefully this is useful to someone.

Note: The board won't fully power down when unplugged if you have a serial adapter attached to the UART. I had to pull the serial connection while unplugged or the board wouldn't boot back up afterward.
  Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Never ever mix up CPU board connector with 8-pin PCIE connector LMM 0 126 02-11-2021, 10:18 AM
Last Post: LMM
  PCIe Armbian and Ayufan for nvme ssd LMM 1 202 02-03-2021, 04:38 PM
Last Post: LMM
  fan continously runs on kernel 5.8 but I need to use 5. kernel for PCIe sata card GreyLinux 4 1,037 10-20-2020, 10:52 AM
Last Post: GreyLinux
  PCIe x4 mode - Lane 3 failure acdkyn 1 1,007 04-24-2020, 01:32 PM
Last Post: kuleszdl
  Considering buying and question on the PCIe slot MobileJAD 25 19,156 11-07-2019, 03:10 PM
Last Post: hmuller
  RockPro64 pcie Gpu Davidos 1 1,205 06-09-2019, 02:09 PM
Last Post: guannais
  login to GUI desktop hangs when PCIe SSD is plugged in grimace 3 1,214 04-24-2019, 04:24 PM
Last Post: Luke
  PCIe SSD drive still not working ?? dr_ju_ju 7 2,799 04-15-2019, 04:16 PM
Last Post: tllim
  Desktop distro and pcie nvme ssd futurejones 2 1,063 03-16-2019, 12:41 AM
Last Post: futurejones
  NAS Box - fdisk not showing hard-drives w/pcie sata card dkebler 0 811 10-12-2018, 12:30 PM
Last Post: dkebler

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)