Trying to boot archlinux-minimal-sopine-20170708-1.img
#1
Has anyone had any luck booting the archlinux-minimal-sopine-20170708-1.img?

I've dd'ed the image to an SD card and whenever my board boots the green "activity" (?) light blinks and the network comes up but the board doesn't seem to be getting an IP address.  I've changed the port speed to 100Mbs and that doesn't help.

I know the image is old, but I'm putting together a headless home automation controller and I'm not really interested in the XFCE build of this image.
  Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  SoPine SPI booting ayufan 24 5,786 05-11-2020, 12:46 PM
Last Post: lbruno
  SOPINE Network boot Ninazu 1 56 05-11-2020, 12:40 PM
Last Post: lbruno
  LibreELEC(KODI) for LTS/ SOPine pineadmin 2 636 12-27-2019, 11:09 PM
Last Post: tllim
  Armbian - Xenial (SOPINE) pineadmin 6 5,384 08-05-2019, 01:17 AM
Last Post: pineadmin
  Sopine baseboard / A64 base board as OTG mixotricha 0 165 07-08-2019, 07:11 PM
Last Post: mixotricha
  NEMS Linux for LTS/ SOPine Luke 1 452 05-09-2019, 05:46 PM
Last Post: pineadmin
  Volumio (PINE A64-LTS / SOPINE) pineadmin 1 1,494 01-18-2019, 04:42 PM
Last Post: Luke
  SoPine/Pine64 LTS: Ubuntu Mate is not booting jaganteki 0 386 11-20-2018, 10:49 PM
Last Post: jaganteki
  Arch Linux mainline XFCE (PINE A64-LTS / SOPINE) pineadmin 1 2,393 11-09-2018, 03:07 AM
Last Post: pineadmin
  Xenial Mate @ Sopine: no graphic acceleration & high CPU load AI_newsettler 0 340 08-11-2018, 10:26 AM
Last Post: AI_newsettler

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)