Android GUI resolution
#1
Hi,

I have an RK3328 Android TV BOX (Alfawise Z28 Pro) and the Android GUI is limited to 720P.
Does the ROCK64 board run with 1080P resolution for the GUI ?
I think this is because the GPU in the SOC is to weak to drive 1080P.

Thanks
Vasant
  Reply
#2
(02-26-2018, 06:44 PM)Vasant Wrote: Hi,

I have an RK3328 Android TV BOX (Alfawise Z28 Pro) and the Android GUI is limited to 720P.
Does the ROCK64 board run with 1080P resolution for the GUI ?
I think this is because the GPU in the SOC is to weak to drive 1080P.

Thanks
Vasant

The ATV Community build does.
You can find me on IRC, Discord and Twitter


  Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Rock64 Android Oreo 8.1 TV-Install adventures (Now Android 9.0) Rocklobster 5 2,152 08-04-2021, 07:35 PM
Last Post: Rocklobster
  How do I prepare/put Android on an SD card using etcher cdotsubo3000 3 3,788 06-27-2021, 02:43 PM
Last Post: clach04
  Android and SD Card gigagames 2 2,768 06-27-2021, 02:38 PM
Last Post: clach04
  Android Images (ROCK64) pineadmin 73 117,094 05-04-2021, 01:58 AM
Last Post: zet_lab
  Android 9.0 and Pluto on Rock64-1G missdeenola 1 2,536 03-12-2021, 01:38 PM
Last Post: Wizzard
  broken android microsd images jbach50 1 2,131 01-16-2021, 09:57 PM
Last Post: jimsurvak
  Android on Rock64 SD Problem ElBoluTony 3 3,696 10-07-2020, 12:10 PM
Last Post: ElBoluTony
  Error! Android Rockchip tools method BowerR64 0 1,591 09-18-2020, 08:12 PM
Last Post: BowerR64
Lightbulb Any older versions of Android for the Rock64? BowerR64 2 2,982 09-18-2020, 07:58 PM
Last Post: BowerR64
  Can't boot android 9 on rock64 maks2204 5 5,622 09-09-2020, 08:44 AM
Last Post: BowerR64

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)