PCIe-Bus not initialized, no devices detected
#11
I've dumped bootlogs for 3 separate pcie cards with legacy and mainline kernels and attached them to the upstream issue here: https://github.com/rockchip-linux/kernel...-412308351. Hopefully this is useful to someone.

Note: The board won't fully power down when unplugged if you have a serial adapter attached to the UART. I had to pull the serial connection while unplugged or the board wouldn't boot back up afterward.
  Reply


Messages In This Thread
RE: PCIe-Bus not initialized, no devices detected - by Arglebargle - 08-11-2018, 05:54 PM

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Never ever mix up CPU board connector with 8-pin PCIE connector LMM 0 224 02-11-2021, 10:18 AM
Last Post: LMM
  PCIe Armbian and Ayufan for nvme ssd LMM 1 317 02-03-2021, 04:38 PM
Last Post: LMM
  fan continously runs on kernel 5.8 but I need to use 5. kernel for PCIe sata card GreyLinux 4 1,224 10-20-2020, 10:52 AM
Last Post: GreyLinux
  PCIe x4 mode - Lane 3 failure acdkyn 1 1,125 04-24-2020, 01:32 PM
Last Post: kuleszdl
  Considering buying and question on the PCIe slot MobileJAD 25 20,292 11-07-2019, 03:10 PM
Last Post: hmuller
  RockPro64 pcie Gpu Davidos 1 1,318 06-09-2019, 02:09 PM
Last Post: guannais
  login to GUI desktop hangs when PCIe SSD is plugged in grimace 3 1,409 04-24-2019, 04:24 PM
Last Post: Luke
  PCIe SSD drive still not working ?? dr_ju_ju 7 3,096 04-15-2019, 04:16 PM
Last Post: tllim
  Desktop distro and pcie nvme ssd futurejones 2 1,221 03-16-2019, 12:41 AM
Last Post: futurejones
  NAS Box - fdisk not showing hard-drives w/pcie sata card dkebler 0 866 10-12-2018, 12:30 PM
Last Post: dkebler

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)