Is possible to install Home Assistant on pine64 2gb?
#1
Hi, as title, is possible to install Home Assistant (hass.io) on pine64 2gb version?
Thanks a lot
  Reply
#2
(03-30-2018, 10:04 AM)polv89 Wrote: Hi, as title, is possible to install Home Assistant (hass.io) on pine64 2gb version?
Thanks a lot

Home Assistant using Python 3 and looks like install on PINE A64 2GB may be possible. Please follow this thread for more info: https://community.home-assistant.io/t/ha...ne64/45736

Please share your experience when you have successfully setup Home Assistance on PINE A64 board.
  Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Pine64+ power button PaddyChan 0 118 09-14-2020, 09:55 AM
Last Post: PaddyChan
Thumbs Down Pine64 was a Useless Project pushpendrak 16 5,786 08-02-2020, 04:57 AM
Last Post: S265
  Pine64 OS dpcons 2 589 03-02-2020, 04:32 PM
Last Post: dpcons
  Jailhouse supports Pine64+ vj-kumar 0 395 02-17-2020, 11:39 PM
Last Post: vj-kumar
  PINE64 board not powering up loki21century 2 819 11-25-2019, 12:19 PM
Last Post: Partymack711
  Pine64 not powering up. skylab 5 1,206 05-03-2019, 02:48 PM
Last Post: Mendota
  Pine64 LTS vs Rock64 4 GB LTS gops 2 622 04-15-2019, 10:56 AM
Last Post: gops
  Pine64+ 2GB board for sale with WiFi module and case ~clumsy~ 1 844 10-21-2018, 04:54 AM
Last Post: aeiltz
  Video Chat with Pine64 mathiraj 0 574 07-02-2018, 02:33 PM
Last Post: mathiraj
  Selling my PINE64 2GB Set Philippines / Asia only $115 racann 4 2,972 06-17-2018, 12:53 PM
Last Post: racann

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)