Resume from suspend not working after flashing Tow-Boot to SPI
#1
I recently flashed Tow-Boot to the SPI and now my Pinebook Pro won't resume from suspend.  According to journalctl, it enters suspend just fine but it never resumes and I need to reboot.  Has anyone else encountered this?  If I have to, how would I go about flashing the SPI to what was there before?
  Reply


Messages In This Thread
Resume from suspend not working after flashing Tow-Boot to SPI - by xp19375 - 10-30-2022, 04:28 PM

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Slackware Linux working on PBP vxzero 0 248 06-05-2024, 04:30 PM
Last Post: vxzero
  Need Help Recovering Manjaro /boot Contents on Pinebook Pro calinb 6 2,636 12-11-2023, 03:47 AM
Last Post: calinb
  Boot Order in Pinebook Pro food 8 1,725 11-23-2023, 07:37 AM
Last Post: KC9UDX
  USB 3 port not working with Armbian zaius 3 1,117 11-13-2023, 01:54 PM
Last Post: zaius
  [Manjaro] u-boot won't boot from eMMC with (unbootable) SD card present zackw 1 2,119 08-21-2023, 09:08 PM
Last Post: vanessadonald
  Camera not working with Cheese cypresstwist 1 1,384 08-18-2023, 02:02 AM
Last Post: juliamenendez
  Emergency Mode Boot Hotkey? jiacovelli 20 5,562 06-02-2023, 01:32 PM
Last Post: wdt
  Suspend/Resume Broken with Bootloader on SPI Flash xp19375 2 1,304 03-24-2023, 04:25 PM
Last Post: srs5694
  5GHz wifi not working snorwood 11 6,103 01-16-2023, 03:41 PM
Last Post: ehcorn
  Pinebook Pro wifi not working Queliffrel 1 1,416 11-30-2022, 06:30 AM
Last Post: myself600

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)