Ethernet not working on Xubuntu 20160528 build
#1
The wifi module works fine, but I'd like to use a cable. I've tried three cables, none have worked so far. Are there any recommended settings or drivers I could use/download to get it working ?
  Reply
#2
(06-07-2016, 03:01 PM)a_fad Wrote: The wifi module works fine, but I'd like to use a cable. I've tried three cables, none have worked so far. Are there any recommended settings or drivers I could use/download to get it working ?

Same here...
 iperf -c 192.168.1.86
------------------------------------------------------------
Client connecting to 192.168.1.86, TCP port 5001
TCP window size:  129 KByte (default)
------------------------------------------------------------
[  4] local 192.168.1.121 port 52335 connected with 192.168.1.86 port 5001
[ ID] Interval       Transfer     Bandwidth
[  4]  0.0-11.1 sec   896 KBytes   664 Kbits/sec
  Reply
#3
check /etc/NetworkManager/NetworkManager.conf for managed=false if so change to managed=true
then sudo service network-manager restart
  Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Ubuntu password not working joemassimino 4 677 05-18-2018, 03:33 PM
Last Post: Luke
  How can I get a wireless dongle working on Xenial Desktop latest build Rocklobster 1 462 04-16-2018, 03:09 PM
Last Post: Rocklobster
  Software Boutique- not working Partymack711 4 629 02-17-2018, 03:25 PM
Last Post: Partymack711
  no /lib/modules/<version>/build davidgs 0 194 02-02-2018, 09:19 PM
Last Post: davidgs
  Bluetooth not working reesh95 11 1,957 06-26-2017, 09:56 PM
Last Post: pfeerick
  Ubunu not working anymore CrazyBird 14 2,309 12-02-2016, 06:11 PM
Last Post: pfeerick
  Ethernet connection issues jpnh 2 573 11-22-2016, 06:59 AM
Last Post: jpnh
Photo Ubuntu not working for me Macs1337 8 1,389 09-18-2016, 11:08 PM
Last Post: tkaiser
  Xubuntu help needed Fox7799 3 369 06-22-2016, 08:49 AM
Last Post: MacFizz

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)