Sound won’t work
#1
I lost all sound about fifteen updates ago and now when I go back to release candidate I still have no sound. Get the odd keyboard tone when I unlock but very seldom and no other sound works. I’ve used the phone maybe a week total. It seems like hardware failure and that should not happen after a week of use. Pretty disappointed
#2
Have you tried booting a clean image of an OS version with known-working sound? I'd try that before blaming the hardware.
#3
(07-28-2020, 07:03 AM)wibble Wrote: Have you tried booting a clean image of an OS version with known-working sound? I'd try that before blaming the hardware.
Agreed. Much more likely a corrupted file that hasnt been rewritten since that update. Likely if the phone didnt reboot properly during that update. It might not even need a new flash if the file can be identified or if its slated for an upcoming update. But a new flash would be the quickest way to be sure.

On another sound related note, has anyone noticed that volume buttons have no effect on in-call volume? My volume remains at medium during calls no matter what i do with the buttons.


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  No sound in applications Alistel 8 3,406 08-18-2020, 03:13 PM
Last Post: hiimtye
  wifi does not work - authentication problem? pphone-newbie 7 3,032 07-26-2020, 01:30 PM
Last Post: Cree
  dropdown menu doesn't work daniel 3 1,429 07-22-2020, 01:17 PM
Last Post: natasha
  Does Miracast work? mercrapper 1 1,114 06-25-2020, 08:18 AM
Last Post: heng
  Only the top few rows of pixels work on stable OTA 3 NoraCodes 0 741 06-18-2020, 09:18 AM
Last Post: NoraCodes
  Ubports OTA won't work on my braveheart none 12 5,242 06-13-2020, 03:23 AM
Last Post: tsar_chasm
  Sound profiles on UBPorts afigegoznaet 2 1,361 05-06-2020, 09:59 AM
Last Post: afigegoznaet
  A quick tutorial on having the image work its best Luke 31 22,942 03-02-2020, 03:35 PM
Last Post: cefre00

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)