Trying to boot archlinux-minimal-sopine-20170708-1.img
#1
Has anyone had any luck booting the archlinux-minimal-sopine-20170708-1.img?

I've dd'ed the image to an SD card and whenever my board boots the green "activity" (?) light blinks and the network comes up but the board doesn't seem to be getting an IP address.  I've changed the port speed to 100Mbs and that doesn't help.

I know the image is old, but I'm putting together a headless home automation controller and I'm not really interested in the XFCE build of this image.


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  sopine-a64 yocto build running on SOPine Baseboard tderensis 0 54 06-23-2022, 09:26 AM
Last Post: tderensis
  slarm64 (unofficial slackware) SOPINE A64 (aarch64) mara 3 1,084 05-31-2022, 11:55 AM
Last Post: mara
  Sopine Fedora 32 on clusterboard w/networking revoman 2 4,256 04-01-2022, 02:26 PM
Last Post: revoman
  Warning: Boot regression in latest kernels (4.19, 5.10 etc.) kuleszdl 4 1,351 08-22-2021, 01:27 PM
Last Post: kuleszdl
  SoPine SPI booting ayufan 28 24,033 03-10-2021, 10:33 AM
Last Post: Pine
  Volumio (PINE A64-LTS / SOPINE) pineadmin 7 5,501 02-17-2021, 03:47 AM
Last Post: roel
  No HDMI output on standard Debian install / no boot sagada 2 3,029 09-06-2020, 03:54 AM
Last Post: kuleszdl
  SOPINE Network boot Ninazu 1 2,553 05-11-2020, 12:40 PM
Last Post: lbruno
  LibreELEC(KODI) for LTS/ SOPine pineadmin 2 3,888 12-27-2019, 11:09 PM
Last Post: tllim
  Armbian - Xenial (SOPINE) pineadmin 6 11,155 08-05-2019, 01:17 AM
Last Post: pineadmin

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)