Struggling to get Android running
#2
i have been having the similar issues, with my Pine A64-LTS, im using windows 10 on my laptop to flash the images,
its a new pine board, new lcd screen,
i have tried Android 7 and 6, using 2 different 64gb and 2 different 32gb micro sd cards, and a 64gb emmc, i get a blank screen or the pine splash screen, but none load the os, i have tried both ayufan images and the official images, i have tried using the newer version and an older version of etcher and win32 disk imager, i have also tried the pine installer but it errors out when i go to flash the image, all my cards get corrupted too, i have tried about 30 times with different cards and readers, im not sure what the problem is,

is there a new version of pine installer for windows 10, can someone please share a working link please or links to working android images
  Reply


Messages In This Thread
Struggling to get Android running - by qwe - 10-25-2022, 11:57 AM
RE: Struggling to get Android running - by Little_Johnny - 11-09-2022, 05:29 AM

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  EMMC with Android on Sopine koekoeboy 1 5,049 05-29-2020, 11:42 PM
Last Post: tllim
  Android 7.1 (SOPINE) pineadmin 5 11,663 12-01-2019, 01:53 PM
Last Post: tllim
  Android 6.0.1 (PINE A64-LTS / SOPINE) pineadmin 4 7,905 12-30-2018, 08:36 PM
Last Post: wombat
  How to get & compile Android 5.1 for Pine A64-LTS spbrain 2 5,907 09-17-2018, 02:55 AM
Last Post: slapin
  Compile kernel /Android and can't detect SDHC from Kernel spbrain 6 11,802 01-25-2018, 05:34 AM
Last Post: Luke

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)