Quectell M95A-02-NCH-STD
Merhaba, yaşadığım sorundan bahsetmek istiyorum. 100 veya daha fazla sahip olduğum bu modülde IMEI sorunu yaşıyorum. Ülkemizde 1 yıl boyunca sinyal alamayan cihazlar bakanlık tarafından otomatik olarak kapatılıyor. Ve bunu açmak için ithalatçı olmanız gerekiyor ancak biz bu ürünleri ikinci el aldık. Şimdi IMEI'yi değiştirmem gerekiyor. Bunu nasıl ve hangi uygulamalarla kullanıma açabilirim?
  Reply
(03-16-2025, 08:23 AM)muhammet.51 Wrote: Merhaba, yaşadığım sorundan bahsetmek istiyorum. 100 veya daha fazla sahip olduğum bu modülde IMEI sorunu yaşıyorum . Ülkemizde 1 yıl boyunca sinyal alamayan cihazlar bakanlık tarafından otomatik olarak kapatılıyor. Ve bunu açmak için ithalatçı olmanız gerekiyor ancak biz bu ürünleri ikinci el aldık. Şimdi IMEI'yi değiştirmem gerekiyor. Bunu nasıl ve hangi uygulamalarla kullanıma açabilirim?

Türkiye'de, kayıtlı olmayan bir IMEI'yi kopyalamak, değiştirmek veya açmak 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu'na göre suçtur. TCK'nın 245. maddesine göre, IMEI müdahalesi: Bilgi sistemine müdahale olarak kabul edilir. 1 ila 5 yıl arasında hapis cezası ile cezalandırılabilir. Cihaza el konulabilir. Bu nedenle, IMEI değiştirme yazılımını aramak veya kullanmak yasadışıdır. Ancak öğrenmek istiyorsanız, hala bir yol var. İhtiyacınız olursa bana bildirin.
  Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)