Failure to boot
#1
Hi all,

I'm looking for some assistance please, I received my RockPro64 (+NAS case, fan, heat sink, 2xSATA board, Pine power supply) and set everything up, using ayufan's OMV images, and everything worked great. Up and running in about 1 hour (including putting the fan in the wrong place/orientation 3 times).

However, after shutting down in linux, moving it to my server cab and trying to boot again, I am no longer able to get my device to run. I don't get into Linux, I get a stack trace, after which the device reboots, but then does not power on again (I have to remove the power in order to then boot again).

I have removed all devices, so I'm running with just the board, USB keyboard and DVI connected to my display (I've just tried removing the network connection) but get the same results each time.

I've used both the armhf and the arm64 variants on the same SD card.

I am a programmer, but my embedded days were limited and a long time ago.. Can anyone offer advice on how to investigate further? Do I need to go the UART route, or am I best trying to return my board?

Thanks
  Reply
#2
(05-10-2020, 01:34 PM)atcwells Wrote: ...

Incredibly poor res image: https://imgur.com/a/VuxkxgB
  Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  First boot - no fan, no display... is it broken? rantoie 1 128 04-28-2021, 04:41 PM
Last Post: rantoie
  Mainline U-Boot with SPI, NVMe and SATA boot support sigmaris 82 34,568 04-26-2021, 04:09 AM
Last Post: Maxpako
  PXE boot - unable to login LMM 2 172 04-22-2021, 02:59 PM
Last Post: LMM
  unable to boot from SDCard Charles Tarkowski 4 948 12-16-2020, 11:11 AM
Last Post: Charles Tarkowski
  Rockpro64 boot issues larsgn 14 6,721 10-21-2020, 07:54 AM
Last Post: quinterro
  RockPro64 eMMC boot euu 4 2,562 08-24-2020, 11:07 PM
Last Post: t4_4t
  RockPro64 so problematic! Boot issues PorterDon 1 1,338 06-04-2020, 12:25 PM
Last Post: dukla2000
  RockPro 64 V2.1 Boot problem only DDR Version ... message nutilius 5 2,295 05-02-2020, 03:26 AM
Last Post: freeviv
  PCIe x4 mode - Lane 3 failure acdkyn 1 1,237 04-24-2020, 01:32 PM
Last Post: kuleszdl
  micro SD Card Slot Spring not working, Cant boot mjembd 1 1,002 04-16-2020, 12:30 AM
Last Post: mjembd

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)