Struggling to boot up
#2
Edited extlinux.conf and removed "quiet loglevel=3", got this result. If anyone has any tips, I would really appreciate that.


Code:
Starting kernel ...

[    0.000000] Booting Linux on physical CPU 0x0
[    0.000000] Initializing cgroup subsys cpuset
[    0.000000] Initializing cgroup subsys cpu
[    0.000000] Initializing cgroup subsys cpuacct
[    0.000000] Linux version 4.4.190 (adam@adam-vb) (gcc version 7.1.1 20170707 (Linaro GCC 7.1-2017.08) ) #1 SMP Tue Sep 3 20:36:12 EDT 2019
[    0.000000] Boot CPU: AArch64 Processor [410fd034]
[    0.000000] earlycon: Early serial console at MMIO32 0xff1a0000 (options '')
[    0.000000] bootconsole [uart0] enabled
[    0.000000] Reserved memory: failed to reserve memory for node 'drm-logo@00000000': base 0x0000000000000000, size 0 MiB
[    0.000000] psci: probing for conduit method from DT.
[    0.000000] psci: PSCIv1.0 detected in firmware.
[    0.000000] psci: Using standard PSCI v0.2 function IDs
[    0.000000] psci: MIGRATE_INFO_TYPE not supported.
[    0.000000] PERCPU: Embedded 21 pages/cpu @ffffffc0f7ed2000 s46056 r8192 d31768 u86016
[    0.000000] Detected VIPT I-cache on CPU0
[    0.000000] CPU features: enabling workaround for ARM erratum 845719
[    0.000000] Built 1 zonelists in Zone order, mobility grouping on.  Total pages: 999432
[    0.000000] Kernel command line: console=ttyS2,1500000n8 rw root=/dev/mmcblk0p2 rootwait rootfstype=ext4 panic=10 init=/sbin/init coherent_pool=1M ethaddr=c2:64:53:7b:27:d4 eth1addr=c2:64:53:7b:27:f4 serial=a6a15fd9caa02ca cgroup_enable=cpuset cgroup_memory=1 cgroup_enable=memory swapaccount=1 zswap.enabled=1 video=HDMI-A-1:1920x1080@60 video=eDP-1:1920x1080@60 vga=current earlycon=uart8250,mmio32,0xff1a0000 swiotlb=1 usbcore.autosuspend=-1 net.ifnames=0
[    0.000000] PID hash table entries: 4096 (order: 3, 32768 bytes)
[    0.000000] Dentry cache hash table entries: 524288 (order: 10, 4194304 bytes)
[    0.000000] Inode-cache hash table entries: 262144 (order: 9, 2097152 bytes)
[    0.000000] software IO TLB: mapped [mem 0xf7e8a000-0xf7eca000] (0MB)
[    0.000000] Memory: 3961876K/4061184K available (15614K kernel code, 2182K rwdata, 6152K rodata, 1216K init, 744K bss, 99308K reserved, 0K cma-reserved)
[    0.000000] Virtual kernel memory layout:
[    0.000000]     modules : 0xffffff8000000000 - 0xffffff8008000000   (   128 MB)
[    0.000000]     vmalloc : 0xffffff8008000000 - 0xffffffbdbfff0000   (   246 GB)
[    0.000000]       .init : 0xffffff80095d0000 - 0xffffff8009700000   (  1216 KB)
[    0.000000]       .text : 0xffffff8008080000 - 0xffffff8008fc0000   ( 15616 KB)
[    0.000000]     .rodata : 0xffffff8008fc0000 - 0xffffff80095d0000   (  6208 KB)
[    0.000000]       .data : 0xffffff8009700000 - 0xffffff8009921808   (  2183 KB)
[    0.000000]     vmemmap : 0xffffffbdc0000000 - 0xffffffbfc0000000   (     8 GB maximum)
[    0.000000]               0xffffffbdc0008000 - 0xffffffbdc3e00000   (    61 MB actual)
[    0.000000]     fixed   : 0xffffffbffe7fb000 - 0xffffffbffec00000   (  4116 KB)
[    0.000000]     PCI I/O : 0xffffffbffee00000 - 0xffffffbfffe00000   (    16 MB)
[    0.000000]     memory  : 0xffffffc000200000 - 0xffffffc0f8000000   (  3966 MB)
[    0.000000] SLUB: HWalign=64, Order=0-3, MinObjects=0, CPUs=6, Nodes=1
[    0.000000] Hierarchical RCU implementation.
[    0.000000]  Build-time adjustment of leaf fanout to 64.
[    0.000000]  RCU restricting CPUs from NR_CPUS=8 to nr_cpu_ids=6.
[    0.000000] RCU: Adjusting geometry for rcu_fanout_leaf=64, nr_cpu_ids=6
[    0.000000] NR_IRQS:64 nr_irqs:64 0
[    0.000000] GIC: Using split EOI/Deactivate mode
[    0.000000] ITS: /interrupt-controller@fee00000/interrupt-controller@fee20000
[    0.000000] ITS: allocated 65536 Devices @f3080000 (psz 64K, shr 0)
[    0.000000] ITS: using cache flushing for cmd queue
[    0.000000] GIC: using LPI property table @0x00000000f3010000
[    0.000000] ITS: Allocated 1792 chunks for LPIs
[    0.000000] CPU0: found redistributor 0 region 0:0x00000000fef00000
[    0.000000] CPU0: using LPI pending table @0x00000000f3020000
[    0.000000] GIC: using cache flushing for LPI property table
[    0.000000] GIC: PPI partition interrupt-partition-0[0] { /cpus/cpu@0[0] /cpus/cpu@1[1] /cpus/cpu@2[2] /cpus/cpu@3[3] }
[    0.000000] GIC: PPI partition interrupt-partition-1[1] { /cpus/cpu@100[4] /cpus/cpu@101[5] }


Messages In This Thread
Struggling to boot up - by tsago - 11-01-2019, 06:02 PM
RE: Struggling to boot up - by tsago - 11-03-2019, 11:34 AM
RE: Struggling to boot up - by zaius - 11-03-2019, 12:47 PM
RE: Struggling to boot up - by tsago - 11-04-2019, 03:04 AM
RE: Struggling to boot up - by tsago - 11-04-2019, 01:14 PM
RE: Struggling to boot up - by tsago - 11-05-2019, 04:20 PM
RE: Struggling to boot up - by zaius - 11-06-2019, 07:21 AM
RE: Struggling to boot up - by tsago - 11-06-2019, 10:57 AM
RE: Struggling to boot up - by electriccrowbar - 11-07-2019, 08:23 AM
RE: Struggling to boot up - by Depau - 11-07-2019, 08:58 AM
RE: Struggling to boot up - by Depau - 11-07-2019, 11:45 AM
RE: Struggling to boot up - by tsago - 11-11-2019, 05:09 AM

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  3 days in, slow/stuck or no boot. lgmpbp2 4 479 07-01-2024, 09:26 PM
Last Post: wdt
  upgrading u-boot--what version? where to get it? bsammon 11 1,179 05-22-2024, 09:33 AM
Last Post: wdt
  uboot wont boot to SD card after upgrade jbradley419 7 1,469 01-19-2024, 02:29 PM
Last Post: wdt
  Video Flashing/adjusting on boot and reboot jbradley419 0 472 01-16-2024, 09:17 AM
Last Post: jbradley419
  Brand new Pinebook Pro doesn't boot after Manjaro update johnboiles 8 2,898 12-15-2023, 02:11 PM
Last Post: wdt
  PBP won't boot after trying to reinstall Manjaro ARM soupgirl 3 1,059 12-13-2023, 08:17 PM
Last Post: trillobite
  Various freezes during boot & while running several Linux distros - hardware error? donuts 1 820 11-22-2023, 11:47 AM
Last Post: fxc
  Cannot boot to Kali SD card after uboot upgrade jbradley419 4 1,553 09-19-2023, 08:48 AM
Last Post: dachalife
  Does latest Tow-Boot install/work correctly for everyone? tophneal 4 2,373 08-03-2023, 03:30 PM
Last Post: tophneal
  Boot into NVME drive, no wifi, sound, buttons... PaulQ 0 952 07-13-2023, 01:50 PM
Last Post: PaulQ

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)