Using a stronger power supply
#1
Hello,

right now I dont have a 5V 3A power supply
but I got another 6V 5A.
Can I use that for longterm?

thx
  Reply
#2
No. Don't use it at all.
  Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Rock64 is unreliable after 3 years of service - power problem? ReleaseTheGeese 0 411 11-23-2023, 05:05 AM
Last Post: ReleaseTheGeese
Brick Rock64 usb2.0 Power Control Floating GPIO Tutorial Files & Notes MarkHaysHarris777 6 13,570 01-15-2023, 10:36 AM
Last Post: ds00
  power connector type please AlexS 4 4,881 01-11-2023, 07:00 AM
Last Post: dmitrymyadzelets
  Alternative power supply ju0n 0 1,089 09-06-2022, 02:46 AM
Last Post: ju0n
  Which Voltage and Amper to supply both Rock64 + External drive enclosure ? prog-amateur 0 2,580 08-21-2020, 09:16 PM
Last Post: prog-amateur
  Power Supply and Sinks for multi-Rock64 env Davo-CC 1 4,532 01-02-2020, 02:26 PM
Last Post: dpgraham
  USB3 enough to power 2,5 external HDD? va88 11 14,623 06-06-2019, 03:40 PM
Last Post: va88
  How to check if my power supply is underperforming? va88 3 4,708 06-02-2019, 05:59 PM
Last Post: va88
  "ROCK 64 STEREO AUDIO DAC ADD-ON BOARD", Is it okay if I turn on the power ? t4_4t 4 6,086 01-09-2019, 01:02 AM
Last Post: t4_4t
  Boot on power-up vicencb 1 3,000 11-26-2018, 11:45 PM
Last Post: evilbunny

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)