Forum Update not working with Tapatalk
#1
Since the Web site and forum have been updated, I cannot get it to work with Tapatalk.  It was working fine before the update.

All I get is the forum sections, but no messages/threads in the sections.

Anyone else having issues?
#2
(05-11-2019, 11:56 AM)jsfrederick Wrote: Since the Web site and forum have been updated, I cannot get it to work with Tapatalk.  It was working fine before the update.

All I get is the forum sections, but no messages/threads in the sections.

Anyone else having issues?

Thanks on the informing, will ask IT folks to check on the forum/Tapatalk connection.
#3
(05-12-2019, 10:30 AM)tllim Wrote:
(05-11-2019, 11:56 AM)jsfrederick Wrote: Since the Web site and forum have been updated, I cannot get it to work with Tapatalk.  It was working fine before the update.

All I get is the forum sections, but no messages/threads in the sections.

Anyone else having issues?

Thanks on the informing, will ask IT folks to check on the forum/Tapatalk connection.

Thanks TL!
#4
It's not about the forum update, but it's important and related.
in the wiki, at this page, in the section "Quick Links to OS Images Build Sources", there is a link, called "pine64.org Linux", it reads as _https://www.pine64.pro/downloads/linux-images/ and in fact redirects one to a site with very interesting list of links:

Quote:XXXX

... dudes. Big Grin
ANT - my hobby OS for x86 and ARM.
#5
Thanks for pointing that out - I did remove some of the contents of your post however, to keep it clean.
You can find me on IRC, Discord and Twitter


#6
(05-11-2019, 11:56 AM)jsfrederick Wrote: Since the Web site and forum have been updated, I cannot get it to work with Tapatalk.  It was working fine before the update.

All I get is the forum sections, but no messages/threads in the sections.

Anyone else having issues?

Me too, I'm having issues accessing the forum with Tapatalk. It looks like its trying to update but nothing actually happens.
#7
Please post about it here please: https://forum.pine64.org/showthread.php?tid=7523
Thanks
You can find me on IRC, Discord and Twitter




Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Forum Recommendations for Pine64 support? backwoodstech2 0 156 02-04-2024, 07:12 PM
Last Post: backwoodstech2
Heart Wow! So happy to see this site working again! KC9UDX 1 239 01-31-2024, 12:39 AM
Last Post: gamelaster
  star64 bootable images, u-boot, sbi, forum? hexdump 2 1,244 12-06-2023, 09:47 PM
Last Post: faultyforelimb
  RSS feed for the forum power46 1 693 08-01-2023, 02:02 AM
Last Post: ericssonmere
  Why are you using MyBB for this forum? notramo 6 3,333 05-24-2023, 07:44 PM
Last Post: Kevin Kofler
  Change the forum's software to Discourse Liz_34 11 3,084 01-25-2023, 08:04 PM
Last Post: Kevin Kofler
  Own sub for PineBuds Pro to this forum Liz_34 0 747 01-12-2023, 12:04 PM
Last Post: Liz_34
  on pinepower, pinecil stopped working.. sanderboer 1 1,017 09-23-2022, 03:47 AM
Last Post: biketool
Lightbulb Add a dark theme for the forum? cowsay 1 956 08-31-2022, 10:13 AM
Last Post: commiecam
  HDMI audio not working with LAKKA applewoz 0 696 08-27-2022, 06:00 PM
Last Post: applewoz

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)