Forum Update not working with Tapatalk
#1
Since the Web site and forum have been updated, I cannot get it to work with Tapatalk.  It was working fine before the update.

All I get is the forum sections, but no messages/threads in the sections.

Anyone else having issues?
  Reply
#2
(05-11-2019, 11:56 AM)jsfrederick Wrote: Since the Web site and forum have been updated, I cannot get it to work with Tapatalk.  It was working fine before the update.

All I get is the forum sections, but no messages/threads in the sections.

Anyone else having issues?

Thanks on the informing, will ask IT folks to check on the forum/Tapatalk connection.
  Reply
#3
(05-12-2019, 10:30 AM)tllim Wrote:
(05-11-2019, 11:56 AM)jsfrederick Wrote: Since the Web site and forum have been updated, I cannot get it to work with Tapatalk.  It was working fine before the update.

All I get is the forum sections, but no messages/threads in the sections.

Anyone else having issues?

Thanks on the informing, will ask IT folks to check on the forum/Tapatalk connection.

Thanks TL!
  Reply
#4
It's not about the forum update, but it's important and related.
in the wiki, at this page, in the section "Quick Links to OS Images Build Sources", there is a link, called "pine64.org Linux", it reads as _https://www.pine64.pro/downloads/linux-images/ and in fact redirects one to a site with very interesting list of links:

Quote:XXXX

... dudes. Big Grin
  Reply
#5
Thanks for pointing that out - I did remove some of the contents of your post however, to keep it clean.
  If you manage to click this link you'll join in the IRC channel
  Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  New EMMC module not working jsfrederick 4 676 02-09-2018, 09:57 PM
Last Post: jsfrederick
Information Moderation Forum Rules & Expectations for Discussion and Decorum MarkHaysHarris777 1 4,605 09-14-2016, 02:27 AM
Last Post: Ghost

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)