Clusterboard startup issues
#11
(05-09-2019, 12:32 PM)WhiteDragon Wrote:
(05-09-2019, 12:29 PM)AZClusterboard Wrote:
(05-09-2019, 06:07 AM)WhiteDragon Wrote: Any leads? I'm bloody exasperated now...

I got my system up and running last night.  Can confirm everything works out of the box.  Something is either broken or not connected correctly.  The only advice I have is to try every image here and find one that works:

https://dl.armbian.com/pine64so/

Thanks for your effort. I tried to configure another SoPine Module on the working board and the switch is dead again... it's a brand new board for Pete's sake, so it's either very poor quality or something else is amiss...

I decided to return the boards. It's a very sad thing to do, since I really liked the idea of a pocket sized cluster, but there was no way to get them to work... Very sad, indeed!


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Managed Ethernet switch on the Clusterboard dsimic 6 5,368 01-16-2024, 02:05 AM
Last Post: hazcam
  Selling Clusterboard + 4 sopine xblack86 7 5,848 09-26-2022, 03:09 AM
Last Post: poVoq
  clusterboard availability? linear 1 1,622 07-17-2022, 06:44 AM
Last Post: poVoq
  Clusterboard not getting IP address after network fix Norlark 14 12,536 08-30-2021, 05:00 PM
Last Post: poVoq
  When would be the Clusterboard back on stock? __kzl__ 5 5,238 08-16-2021, 03:52 AM
Last Post: poVoq
  Schematics for customising the Clusterboard TechDragon 0 2,077 05-25-2021, 10:28 AM
Last Post: TechDragon
Information Clusterboard Guide AZClusterboard 9 23,330 04-06-2021, 06:32 AM
Last Post: poVoq
Brick Clusterboard CAD drawings TeaPack 1 3,816 03-31-2021, 01:38 PM
Last Post: Pine
  New Clusterboard Setup wargfn 5 7,333 01-01-2021, 10:10 AM
Last Post: poVoq
  Clusterboard does not even turn on? poVoq 3 6,211 08-15-2020, 07:31 AM
Last Post: poVoq

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)