No green Ethernet LED
#3
(03-06-2019, 04:41 PM)Luke Wrote:
(03-06-2019, 03:36 PM)sanis Wrote: Hi All!

I'm running three ROCK64/4Gb boards in a cluster and everything looks great and I'm very happy with the devices!
But, for some reason, the green Ethernet LED turns off after a week of running. I reboot the problematic board and it's back. 

Has anyone seen such an issue? Is there any fix?

Logs please. Perhaps also strace dmesg to a .txt file.

Luke, thank you for your reply! I would really appreciate if you can tell me what exact commands to execute to get the logs.
  Reply


Messages In This Thread
No green Ethernet LED - by sanis - 03-06-2019, 03:36 PM
RE: No green Ethernet LED - by Luke - 03-06-2019, 04:41 PM
RE: No green Ethernet LED - by sanis - 03-06-2019, 11:21 PM

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  4 Uarts and 2 Ethernet possiblities gops 9 622 06-27-2019, 03:47 PM
Last Post: richardk
  flash image to sd/emmc through ethernet LMM 0 281 02-04-2019, 07:36 AM
Last Post: LMM
  No Boot, Red Green and White flash at 1 sec intervals wesleykonrad 2 412 01-28-2019, 11:54 PM
Last Post: wesleykonrad
  Rock64 ethernet problems ushills 4 1,353 05-29-2018, 05:16 PM
Last Post: pfeerick
  u-boot doesn't receive packets over ethernet hibernick 3 526 01-12-2018, 12:38 AM
Last Post: hibernick
  rock64 ethernet port sticker dkryder 1 792 11-14-2017, 10:18 PM
Last Post: tllim
  Rock64 Ethernet LED Problem gaz2613 5 976 10-01-2017, 08:59 AM
Last Post: stuartiannaylor

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)