boot loop with lcd plugged in
#1
I am running Ayufan's linux bionic build. I started with bionic-minimal-pine64-bspkernel-0.7.29-138 (there was no bionic minimal for 7.30)

After fiddling with netplan (it didn't create a config file by default), manually setting DNS (was not working via DHCP), installing mate, and doing a bunch of updates I am now stuck with failing to get it running off the LCD. I edited the uEnv.txt under boot and added:
disp_screen0=lcd

but on boot it power cycles after trying to initialize the screen.

I have tried multiple 2.1a power adapters and cables but no go.  What is odd is I had the LCD working with an older image a while back with one of the same adapters and cables. Any advice?

thanks
  Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
Exclamation Can't boot when SD card inserted kivox 5 557 03-15-2020, 06:00 AM
Last Post: kivox
  Boot from HDD via usb BnEc 1 402 11-29-2019, 04:39 AM
Last Post: evilbunny
  Pine A64+ vs LCD do not boot DDS 2 493 11-25-2019, 11:44 AM
Last Post: tllim
  Pine A64 stuck in boot process joey 1 595 05-28-2019, 09:07 PM
Last Post: joey
  Won't power on/boot -- kickstarter A64 2GB fuzzycuffs 3 1,708 02-22-2019, 03:25 AM
Last Post: GaryFunk
  LED flashes for 1 second, board won't boot Audioslave 2 780 08-02-2018, 10:28 PM
Last Post: tllim
  short boot time after power-up bongo 7 1,473 10-31-2017, 08:02 AM
Last Post: bongo
  No boot-up . Initializing SDRAM fail . Siim 1 725 09-27-2017, 04:20 PM
Last Post: dkryder
  Pine64(+) will not boot pgarvey 2 1,021 08-06-2017, 12:38 AM
Last Post: pfeerick
Lightbulb Co-Pine-ON, Boot co-processor assistant ecolezen 4 1,093 06-26-2017, 10:12 PM
Last Post: pfeerick

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)