A few questions SERIOUS ANSWERS ONLY
#1
The last two posts I did were hijacked by idiots who wanted to know how real my cards were. I'm going to try this again. 

How will I know if the board is working? Right now I have just power, HDMI and a mouse. I just put the 32GB card (NOT A FAKE SO DON'T BOTHER ME WITH THAT) in that is loaded with Android 20160216. The only thing I'm getting is a black screen for the last 5 minutes. It turns on for 15 seconds and then the light on the monitor light flashes.
#2
(04-19-2016, 02:02 PM)yourhighpriestess Wrote: The last two posts I did were hijacked by idiots who wanted to know how real my cards were. I'm going to try this again. 

How will I know if the board is working? Right now I have just power, HDMI and a mouse. I just put the 32GB card (NOT A FAKE SO DON'T BOTHER ME WITH THAT) in that is loaded with Android 20160216. The only thing I'm getting is a black screen for the last 5 minutes. It turns on for 15 seconds and then the light on the monitor light flashes.

I had problems installing Android too, on the 2gb pine64. Try using One of the Longsleep Images. I had most success with them.
#3
(04-19-2016, 02:02 PM)yourhighpriestess Wrote: The last two posts I did were hijacked by idiots who wanted to know how real my cards were. I'm going to try this again. 

How will I know if the board is working? Right now I have just power, HDMI and a mouse. I just put the 32GB card (NOT A FAKE SO DON'T BOTHER ME WITH THAT) in that is loaded with Android 20160216. The only thing I'm getting is a black screen for the last 5 minutes. It turns on for 15 seconds and then the light on the monitor light flashes.
Assuming you have now verified also sufficient power you eighter can use the UART mentioned by longsleep or you use one of his images to boot, cause they at least indicate by ethernet LED and may be accessible via ssh/ping….

See:

http://forum.pine64.org/showthread.php?pid=2827#pid2827

Please keep in mind to use direct HDMI and only a 100Mbit port, there have been reports about problems...

Gesendet von meinem K00L mit Tapatalk
Still a linux newbie with several EEE-PCs, PI's, LattePanda and some Desktops/Laptops running Win10. Now also proudly using Pine64+ 2GB and gigabit LAN
#4
(04-19-2016, 02:02 PM)yourhighpriestess Wrote: HDMI

Hi Samantha, it's me the idiot again. To save others from wasting time with your inappropriate 'problem' descriptions. Before you only had VGA and DVI, now you're talking about HDMI. Did you bought a new display in the meantime?

   
#5
(04-19-2016, 02:18 PM)marshmel Wrote:
(04-19-2016, 02:02 PM)yourhighpriestess Wrote: The last two posts I did were hijacked by idiots who wanted to know how real my cards were. I'm going to try this again. 

How will I know if the board is working? Right now I have just power, HDMI and a mouse. I just put the 32GB card (NOT A FAKE SO DON'T BOTHER ME WITH THAT) in that is loaded with Android 20160216. The only thing I'm getting is a black screen for the last 5 minutes. It turns on for 15 seconds and then the light on the monitor light flashes.

I had problems installing Android too, on the 2gb pine64. Try using One of the Longsleep Images. I had most success with them.

Downloading longsleep Ubuntu. Should the LAN be plugged in on the first go?

(04-19-2016, 02:19 PM)androsch Wrote:
(04-19-2016, 02:02 PM)yourhighpriestess Wrote: The last two posts I did were hijacked by idiots who wanted to know how real my cards were. I'm going to try this again. 

How will I know if the board is working? Right now I have just power, HDMI and a mouse. I just put the 32GB card (NOT A FAKE SO DON'T BOTHER ME WITH THAT) in that is loaded with Android 20160216. The only thing I'm getting is a black screen for the last 5 minutes. It turns on for 15 seconds and then the light on the monitor light flashes.
Assuming you have now verified also sufficient power you eighter can use the UART mentioned by longsleep or you use one of his images to boot, cause they at least indicate by ethernet LED and may be accessible via ssh/ping….

See:

http://forum.pine64.org/showthread.php?pid=2827#pid2827

Please keep in mind to use direct HDMI and only a 100Mbit port, there have been reports about problems...

Gesendet von meinem K00L mit Tapatalk

I'm trying to get my paws on an HDMI monitor or TV..
#6
(04-19-2016, 02:24 PM)yourhighpriestess Wrote: Downloading longsleep Ubuntu. Should the LAN be plugged in on the first go?

LAN on longsleeps images is no problem for bootup. Be sure to use the latest version (April 15th IIRC)...

See also: http://forum.pine64.org/showthread.php?pid=6119#pid6119

Just found the original thread.

Gesendet von meinem XT1032 mit Tapatalk
Still a linux newbie with several EEE-PCs, PI's, LattePanda and some Desktops/Laptops running Win10. Now also proudly using Pine64+ 2GB and gigabit LAN
#7
(04-19-2016, 02:24 PM)yourhighpriestess Wrote:
(04-19-2016, 02:18 PM)marshmel Wrote:
(04-19-2016, 02:02 PM)yourhighpriestess Wrote: The last two posts I did were hijacked by idiots who wanted to know how real my cards were. I'm going to try this again. 

How will I know if the board is working? Right now I have just power, HDMI and a mouse. I just put the 32GB card (NOT A FAKE SO DON'T BOTHER ME WITH THAT) in that is loaded with Android 20160216. The only thing I'm getting is a black screen for the last 5 minutes. It turns on for 15 seconds and then the light on the monitor light flashes.

I had problems installing Android too, on the 2gb pine64. Try using One of the Longsleep Images. I had most success with them.

Downloading longsleep Ubuntu. Should the LAN be plugged in on the first go?

(04-19-2016, 02:19 PM)androsch Wrote:
(04-19-2016, 02:02 PM)yourhighpriestess Wrote: The last two posts I did were hijacked by idiots who wanted to know how real my cards were. I'm going to try this again. 

How will I know if the board is working? Right now I have just power, HDMI and a mouse. I just put the 32GB card (NOT A FAKE SO DON'T BOTHER ME WITH THAT) in that is loaded with Android 20160216. The only thing I'm getting is a black screen for the last 5 minutes. It turns on for 15 seconds and then the light on the monitor light flashes.
Assuming you have now verified also sufficient power you eighter can use the UART mentioned by longsleep or you use one of his images to boot, cause they at least indicate by ethernet LED and may be accessible via ssh/ping….

See:

http://forum.pine64.org/showthread.php?pid=2827#pid2827

Please keep in mind to use direct HDMI and only a 100Mbit port, there have been reports about problems...

Gesendet von meinem K00L mit Tapatalk

I'm trying to get my paws on an HDMI monitor or TV..

I Think the LAN will be fine plugged in.


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Pre-purchase questions (and an apology/plead) mayorchief 0 948 08-23-2020, 11:30 PM
Last Post: mayorchief
  Pre-boot questions bkheath 5 3,226 04-30-2019, 08:33 AM
Last Post: bkheath
  Motherboard PCI-E questions Debbie 1 1,460 03-31-2019, 06:26 PM
Last Post: mknawabi
  questions SammiLeighTully 2 1,734 11-20-2018, 02:17 PM
Last Post: SammiLeighTully
  A little whinge Some simple questions I hope MobileFusion 3 2,905 09-22-2016, 07:29 AM
Last Post: MobileFusion
  Audio / Touchscreen - 2 New Stupid Questions phloog 1 1,605 06-26-2016, 07:17 PM
Last Post: tllim
  Newbie Questions akool64 4 2,990 06-05-2016, 02:30 PM
Last Post: Ghost
  Simple questions from a non tech guy. Ramlatus 6 6,491 02-07-2016, 11:03 AM
Last Post: dermo529

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)