Boot Problems, LEDs lit continuously
#13
(05-01-2018, 07:58 AM)Facecreator Wrote: Thanks for the answer.

Have flashed again the spi flash on a SD card. SD card put in, rock turned on. After 5 minutes still no flashing, all 3 LEDs are lit continuously. Also over the serial console with activated FlowControll no improvement. (See the screenshot)
I have no idea what to do anymore.

Ok, from the looks of the screenshot, on HTerm, you need to leave the flow control checkbox off, as it's CTS (hardware) flow control, not software flow control.

I'll run it up on my machine and see if there is anything else that needs changing...

I've seen on another thread a suggestion that the power that bleads through from the USB serial adapter was causing someone else startup issues... maybe unplug the rock64 from the power, and disconnected the TX/RX pins of the adapter from it, wait for a few seconds, and then power the rock64 back up, and then connect to the the TX/RX pins again... see if anything happens then. Perhaps the CPU isn't being started/reset properly due to the power leakage.


Messages In This Thread
RE: Boot Problems, LEDs lit continuously - by pfeerick - 05-01-2018, 05:16 PM

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Rock64 u-boot for eMMC Build Error mexicanflyer 0 90 09-18-2022, 02:29 PM
Last Post: mexicanflyer
  Boot from SPI first mjnck 0 604 12-31-2021, 11:23 AM
Last Post: mjnck
  rock64, compile problems "illegal instruction", "memory fault" -> ddr_333Mhz? klausfelix 0 1,019 07-02-2021, 03:13 PM
Last Post: klausfelix
  boot hdd usb3 philipe 1 1,797 01-27-2021, 02:12 PM
Last Post: tllim
  Rock64 v2 as Openmediavault server - buffers / shutdown problems helpmerock 2 2,659 12-29-2020, 09:46 AM
Last Post: helpmerock
  rock64, compile problems "illegal instruction", "memory fault" -> ddr_333Mhz? hunderteins 10 10,542 11-17-2020, 08:00 AM
Last Post: Johannes
  Libreelec Rock64 - 4GB no boot spiker15 3 3,117 11-02-2020, 12:36 AM
Last Post: wilsonYan
  Rock64 - boot helpmerock 2 2,504 10-08-2020, 01:29 PM
Last Post: helpmerock
  No boot up after power on Whoopsadaisy 4 4,049 09-26-2020, 05:14 PM
Last Post: simonsouth
Bug u-boot (forks) status mcerveny 14 10,561 08-27-2020, 01:44 PM
Last Post: globaltree

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)