Boot Problems, LEDs lit continuously
#2
(04-28-2018, 10:53 AM)Facecreator Wrote: Hello, please excuse my bad english, come from germany. I got my ROCK64 today, with original power supply. Have written several images on different SD cards. But he just does not boot. All 3 LEDS are lit continuously and the TV says "no signal". (have tried different HDMI cables). Can you help me?
 Many Thanks

The green LED stays lit when there is power to the board, the white and red LEDs do different things in different images.

Do you know if the network LEDs on the ethernet port blink at all?


Messages In This Thread
RE: Boot Problems, LEDs lit continuously - by evilbunny - 04-28-2018, 08:45 PM

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Rock64 u-boot for eMMC Build Error mexicanflyer 0 89 09-18-2022, 02:29 PM
Last Post: mexicanflyer
  Boot from SPI first mjnck 0 604 12-31-2021, 11:23 AM
Last Post: mjnck
  rock64, compile problems "illegal instruction", "memory fault" -> ddr_333Mhz? klausfelix 0 1,019 07-02-2021, 03:13 PM
Last Post: klausfelix
  boot hdd usb3 philipe 1 1,797 01-27-2021, 02:12 PM
Last Post: tllim
  Rock64 v2 as Openmediavault server - buffers / shutdown problems helpmerock 2 2,658 12-29-2020, 09:46 AM
Last Post: helpmerock
  rock64, compile problems "illegal instruction", "memory fault" -> ddr_333Mhz? hunderteins 10 10,541 11-17-2020, 08:00 AM
Last Post: Johannes
  Libreelec Rock64 - 4GB no boot spiker15 3 3,117 11-02-2020, 12:36 AM
Last Post: wilsonYan
  Rock64 - boot helpmerock 2 2,504 10-08-2020, 01:29 PM
Last Post: helpmerock
  No boot up after power on Whoopsadaisy 4 4,049 09-26-2020, 05:14 PM
Last Post: simonsouth
Bug u-boot (forks) status mcerveny 14 10,561 08-27-2020, 01:44 PM
Last Post: globaltree

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)