Magisk on Rock64?
#1
Is there a way to run Magisk on Rock64?

It seems it can't patch Rock64 boot.img correctly and fails.

It is needed for apps to pass Safetynet and Google Certification for some apps to work.
  Reply
#2
**crickets**
  Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Android Images (ROCK64) pineadmin 73 80,035 05-04-2021, 01:58 AM
Last Post: zet_lab
  Android 9.0 and Pluto on Rock64-1G missdeenola 1 1,166 03-12-2021, 01:38 PM
Last Post: Wizzard
  Android on Rock64 SD Problem ElBoluTony 3 1,643 10-07-2020, 12:10 PM
Last Post: ElBoluTony
Lightbulb Any older versions of Android for the Rock64? BowerR64 2 1,389 09-18-2020, 07:58 PM
Last Post: BowerR64
  Can't boot android 9 on rock64 maks2204 5 2,851 09-09-2020, 08:44 AM
Last Post: BowerR64
Question Regular Android build for Rock64? fender90 18 9,069 09-09-2020, 08:04 AM
Last Post: BowerR64
  Minimum requirements for ROCK64 Android install? eugenev13 0 1,019 06-04-2020, 02:23 AM
Last Post: eugenev13
  Android 10 for Rock64? Blinky 0 1,667 04-21-2020, 12:55 AM
Last Post: Blinky
  port Rock64 to Lineage OS? noob 10 7,614 04-11-2020, 04:00 PM
Last Post: Pepe
  Android TV 8 or 9 on Rock64 ? chrbar 2 1,725 03-03-2020, 04:13 PM
Last Post: chrbar

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)