Is possible to install Home Assistant on pine64 2gb?
#1
Hi, as title, is possible to install Home Assistant (hass.io) on pine64 2gb version?
Thanks a lot
  Reply
#2
(03-30-2018, 10:04 AM)polv89 Wrote: Hi, as title, is possible to install Home Assistant (hass.io) on pine64 2gb version?
Thanks a lot

Home Assistant using Python 3 and looks like install on PINE A64 2GB may be possible. Please follow this thread for more info: https://community.home-assistant.io/t/ha...ne64/45736

Please share your experience when you have successfully setup Home Assistance on PINE A64 board.
  Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  PINE64 board not powering up loki21century 1 112 09-26-2019, 09:21 PM
Last Post: tllim
  Pine64 not powering up. skylab 5 417 05-03-2019, 02:48 PM
Last Post: Mendota
  Pine64 LTS vs Rock64 4 GB LTS gops 2 199 04-15-2019, 10:56 AM
Last Post: gops
Thumbs Down Pine64 was a Useless Project pushpendrak 14 3,239 03-07-2019, 08:48 AM
Last Post: dkryder
  Pine64+ 2GB board for sale with WiFi module and case ~clumsy~ 1 421 10-21-2018, 04:54 AM
Last Post: aeiltz
  Video Chat with Pine64 mathiraj 0 256 07-02-2018, 02:33 PM
Last Post: mathiraj
  Selling my PINE64 2GB Set Philippines / Asia only $115 racann 4 2,137 06-17-2018, 12:53 PM
Last Post: racann
  Supply DC power to Pine64 via Pi-2 Connector & Euler Bus? crapped 2 536 05-24-2018, 01:58 AM
Last Post: crapped
Shocked Selling my PINE64 2GB+ board with WIFI/BT module and extras $30 or best bid in ebay moondark 0 386 04-14-2018, 12:31 PM
Last Post: moondark
Thumbs Up Pine64 For sale. UK montyflange 2 1,531 01-07-2018, 04:10 PM
Last Post: racann

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)