Camera stops working after resume from suspend
#1
Hey all. I have a PPP and I am running Mobian Trixie + Phosh. I have GNOME Snapshot installed via Flatpak, and I have PipeWire set up as the system audio daemon.

GNOME Snapshot works quite well right after booting, but after suspending the output in snapshot is blank.

Now, I want to debug this, but I haven't found any leads. I am more than happy to get my hands dirty. I tried searching for this issue on Google a few times, but either Google fails me, or it seems there is not much written about this issue. I can see that PPP camera goes through Pipewire and libcamera, but I don't see any obvious issues from the Pipewire PoV and restarting the Pipewire daemon does not help.

Anyone know what I can do here? Again, happy to get my hands dirty, but I am having a bit of difficulty finding threads to pull on.
  Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  PinePhone Pro: Camera App very laggy Martin87 1 846 08-23-2023, 10:42 AM
Last Post: andybleaden@gmail.com
Thumbs Up PinePhone Pro working adamfowleruk 2 2,186 02-16-2023, 06:47 AM
Last Post: Piotr
  Broke Screen and fix it - Up Swipe not working. iwm 2 1,213 02-12-2023, 03:44 PM
Last Post: iwm
  SMS Receive suddenly stopped working grinzie 6 3,046 10-01-2022, 12:44 PM
Last Post: grinzie
  Internet is not working on Pine Pro phone caroljames972022 0 813 09-16-2022, 06:25 AM
Last Post: caroljames972022
  How to (try to) suspend and how to tell if it was suspended? Greendrake 3 1,876 08-20-2022, 08:55 PM
Last Post: robocone
  PinePhone Pro working on Lapdock using Arch Plasma hockleyj 5 2,849 05-27-2022, 05:18 PM
Last Post: hockleyj
  Can this stop my sim from working? For_lack_of_a_better_name 1 1,009 04-12-2022, 02:00 AM
Last Post: wibble
  Distro with suspend Frost1776 6 3,883 03-10-2022, 04:42 PM
Last Post: dukla2000

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)