Need a working image for Quartz64B
#6
Although I'm a complete noob in electronics I did try to add a few resistors about a few hundred ohms (to both RX and TX), but nothing changed significantly.

But after I edited the configuration (the command line for the kernel) on the manjaro image and set the speed of the serial console to 9600bps I saw two lines[1] on the console: both mentioning something like "early hooks (udev)" and "early hooks (plymouth)".

I'll leave it for a night (again), but the board probably won't boot. I won't speculate what could possibly be wrong.

Well, that's as far as I can test. Smile

[1] Some characters before those lines couldn't be printed, but I'm not worried about those.

Note: i'm using the woodpecker adapter and model A of the quartz64 board.
  Reply


Messages In This Thread
Need a working image for Quartz64B - by Excalibur - 08-11-2022, 09:48 PM
RE: Need a working image for Quartz64B - by t4_4t - 08-12-2022, 04:21 PM
RE: Need a working image for Quartz64B - by t4_4t - 08-12-2022, 05:22 PM
RE: Need a working image for Quartz64B - by bosi564 - 08-14-2022, 02:10 PM
RE: Need a working image for Quartz64B - by tllim - 01-23-2023, 09:02 PM

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Quartz64B eMMC boot failure bsmorgan 2 769 11-15-2023, 12:00 AM
Last Post: balbes150
  can't get quartz64-A working jyoung 14 5,573 04-29-2023, 04:41 PM
Last Post: diederik
Tongue Trying to get Quartz model A working fasani 2 2,468 09-17-2022, 06:43 AM
Last Post: balbes150

Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)