[SOLVED] Gadgetbridge not pairing with pinetime
#1
Hi,

I just got my PineTime and it's amazing!  I installed Siglo on my laptop and was able to pair and update the firmware to 1.3.

I also installed Gadgetbridge on a Motorola Ace and it doesn't see the PineTime.  I followed the Gadgetbridge configuration instructions here.

Any ideas or suggestions?
  Reply
#2
I figured it out through Gadgetbridge's issue tracker.
  Reply
#3
(08-22-2021, 10:41 AM)zoof Wrote: I figured it out through Gadgetbridge's issue tracker.

There are memes made about this type of comment. In the future please also include the fix.
  Reply
#4
(08-22-2021, 10:41 AM)zoof Wrote: I figured it out through Gadgetbridge's issue tracker.

I do hate you a little bit right now as searching for this exact Problem gives me your thread as the first hir. Could you please explain what you did?
  Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Issues Connecting with GadgetBridge XOmniverse 1 415 06-04-2024, 02:45 PM
Last Post: bof
  PineTime at FOSDEM jmlich 5 1,274 02-07-2024, 11:48 PM
Last Post: tllim
  PineTime turns off when removed from cradle tynstar 0 395 01-31-2024, 11:57 AM
Last Post: tynstar
  PineTime and Amazfish on Ubuntu Touch jmlich 1 971 10-14-2023, 04:12 PM
Last Post: tllim
  PineTime is dead!! Markdanni123 12 14,945 09-18-2023, 10:17 PM
Last Post: ccchan234
  PineTime Sleep Tracking any_mouse 12 13,509 07-10-2023, 05:41 PM
Last Post: davidair
  PineTime Dead out of box? henkery 1 1,426 03-12-2023, 04:34 PM
Last Post: henkery
  Pinetime almost dead... only shows Infinitime logo. lightweight 8 7,664 02-11-2023, 09:30 AM
Last Post: alexmitroff
  PineTime beginner MV1791 2 2,462 01-09-2023, 11:52 PM
Last Post: Canyonless
  Struggling to detect Pinetime over bluetooth John45595 0 1,292 11-20-2022, 11:06 PM
Last Post: John45595

Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)