What am I doing wrong?
#1
Howdy folks

I've tried for 3 days now to get my Pine64 up and running but it just refuses to work properly.

First I installed the 64gb remix OS version on my 64gb class 10 sandisk, this worked... almost, whenever i ran an application it would crash to a black screen
I tried reinstalling, reformatting etc.. 5 or so times but still fared no better.
Next I attempted to install the more compact phoenix version which didn't even get past the keyboard language option.

Giving up on Remix I tried out Android 
doing the exact same thing but never getting past the 'verifying apps' load screen

My SD card is legit and works with other boards, my cable is perfectly fine and again works with other boards. Even my power supply is rated correctly, having tried 2 that didn't work at all. 

What am I doing wrong? Every time I start up without usb attachments, follow all available online instructions, tried 4 different sd cards and can't get the damn thing to work!


Info:

SD: Sandisk Ultra Class 10 64gb and Samsung Memory 32 GB Evo
Power type: micro usb to usb, connected to a 5v 2.1a UK adapter | UPDATE - also tried NorthPada Mains Charger 5V 2000mA / 2A

OS types tried:

8gb Remix OS (latest) - Written to sd card via Win32DiskManager after being formatted with SDFormatter
64gb Remix OS (latest) - Written to sd card via Win32DiskManager after being formatted with SDFormatter
Phoenix type Remix OS - Written to sd card via Phoenixcard after being formatted with SDFormatter

64gb Android non-rooted (latest) - Written to sd card via Win32DiskManager after being formatted with SDFormatter
64gb Android rooted (latest) - Written to sd card via Win32DiskManager after being formatted with SDFormatter
Phoenix type android - Written to sd card via Phoenixcard after being formatted with SDFormatter

None of the above worked, either giving me black screens or failing to fully boot.


Messages In This Thread
What am I doing wrong? - by Gauloises - 06-17-2016, 09:05 AM
RE: What am I doing wrong? - by Ghost - 06-17-2016, 11:49 AM
RE: What am I doing wrong? - by Gauloises - 06-17-2016, 01:07 PM
RE: What am I doing wrong? - by Ghost - 06-17-2016, 01:30 PM

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Wrong PIN error lordearl 3 2,280 09-20-2021, 03:19 AM
Last Post: mcdanielmark473
  is my eMMC broken or am I wrong? jykeith123 8 7,329 01-25-2018, 10:27 PM
Last Post: jykeith123

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)