Disappearing forum alerts
#1
Hello,

Something strange is going on with this forum...  I've never had any issues with the forum alerts for the replies to my subscribed threads, but today two of those alerts simply disappeared from the list of alerts.  I didn't delete them, but they simply disappeared, while the associated replies still exist.

What's going on?  Needless to say, this is really concerning.
  Reply
#2
After those two, I haven't noticed any other disappearing alerts, so this can be attributed to some kind of a transient issue.
  Reply
#3
I've noticed it intermittently as long as I've been here. Fortunately there isn't enough traffic here for it to really be problematic.
  Reply
#4
In that case, something should be done to fix the issue.
  Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
Lightbulb Add a dark theme for the forum? cowsay 1 124 08-31-2022, 10:13 AM
Last Post: commiecam
  Broken forum? arno_nuehm 16 3,099 03-12-2022, 03:00 AM
Last Post: arno_nuehm
  How to delete my Pine64 forum account Scooterman 1 935 12-09-2021, 07:50 AM
Last Post: tophneal
  Forum account problems diederik 3 1,329 11-19-2021, 02:44 PM
Last Post: Arwen
  pine64 forum annoying diplay on mobiles / PinePhone mob 2 1,298 11-12-2021, 07:16 PM
Last Post: bcnaz
  Create a marketplace forum ajawadmahmoud 4 1,799 10-23-2021, 02:49 AM
Last Post: igorp
Exclamation Force HTTPS on forum Danct12 4 2,754 03-02-2021, 04:55 PM
Last Post: KC9UDX
  Extra newlines in forum post TRS-80 5 2,433 02-26-2021, 09:47 PM
Last Post: KC9UDX
  Anyone having issues with the forum? RegularGuy 11 5,196 02-16-2021, 04:21 PM
Last Post: dgdimick
  Forum issue: not receiving emails marcih 9 4,824 02-11-2021, 06:36 AM
Last Post: marcih

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)