Compatibility between RPi Module and Cluster board
#1
Hello guys, I have a question

Is the RPi Module  compatible with the SOPINE Cluster board and vice versa? Can I use a SOPINE in a RPi Compute Module board?

Thanks!
  Reply
#2
Sorry that is not possible even though the RPi CM3 is using the same form-factor.

Only the Sopine (A64) and in the near future the SoEdge modules will work.

However, there was/is a similar product for RPi CM3: https://turingpi.com/v1/

But IMHO the Sopine is the better SoC compared to the RPi CM3.
  Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  What's the point of a cluster? guenther 2 209 04-07-2021, 10:49 AM
Last Post: guenther
  Add ordinary so-dimm memory to cluster slot? fxSol 1 267 03-02-2021, 03:54 AM
Last Post: poVoq
  Is my wooden desk a safe surface to test the cluster board on? ollehar 6 2,093 12-28-2020, 09:41 AM
Last Post: robocone
  Building a new cluster with external storage hvdkooij 2 837 11-20-2020, 07:44 AM
Last Post: hvdkooij
  Is there any way to get a video output from a cluster module? ollehar 4 2,262 06-16-2020, 12:34 PM
Last Post: ollehar
  What kind of box would be able to host both the cluster board and a RockPro64? ollehar 1 1,271 06-14-2020, 05:37 PM
Last Post: tllim
  Just got my board ... Bazmundi 5 2,323 06-08-2020, 11:32 AM
Last Post: poVoq
  USB3 with SoEdge module? poVoq 3 1,949 05-13-2020, 05:36 PM
Last Post: poVoq
  What's the difference between board v2.2 and v2.3? kazami2003 2 1,596 09-10-2019, 04:51 PM
Last Post: Unkn0wn
  How much force does it take to insert a SOPINE module? jbobspants 0 683 01-17-2019, 12:15 PM
Last Post: jbobspants

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)