NVMe timeout when booting from eMMC but not SD
#2
Looks like this may be some sort of hardware compatibility issue after all.  I removed the Kingston A2000 SSD and replaced it with a 250GB Western Digital Blue SN550, and everything seems to be working fine now.  I'm successfully loading u-boot and the kernel from the eMMC and mounting root from the NVMe.
  Reply


Messages In This Thread
RE: NVMe timeout when booting from eMMC but not SD - by satwell - 10-04-2020, 10:06 PM

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Help installing Manjaro on eMMC of Pinebook Pro pine4546464 4 2,494 12-13-2023, 07:22 PM
Last Post: trillobite
  Manjaro 20.04 not loading from SD (with Manjaro on eMMC) zaius 1 574 12-07-2023, 03:11 PM
Last Post: wdt
  [Manjaro] u-boot won't boot from eMMC with (unbootable) SD card present zackw 1 2,120 08-21-2023, 09:08 PM
Last Post: vanessadonald
  Issue with booting Manjaro from encrypted NVMe drive on pbp Cs137 1 1,103 08-18-2023, 01:58 AM
Last Post: juliamenendez
  Blank screen after Armbian 20.04 install to emmc? psychoacoustic 3 3,734 04-01-2023, 03:22 PM
Last Post: TRS-80
  Fix for Armbian not booting on PBP from eMMC agreenbhm 7 4,252 04-01-2023, 02:58 PM
Last Post: TRS-80
  NVME fails detection our0 1 913 01-30-2023, 08:45 AM
Last Post: Tazdevl
  My installation guide starting from messed up eMMC Besouro 0 940 12-19-2022, 01:01 PM
Last Post: Besouro
  dwmmc_rockchip fe320000.mmc: Unexpected CMD11 timeout gsplitz 0 620 11-29-2022, 06:47 PM
Last Post: gsplitz
  newer ""emmc-installer" images (manjaro xfce) magistral 1 1,191 10-10-2022, 06:22 AM
Last Post: maxjrh

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)