WIFi hotspot
#1
I am not sure when this stated working.
I checked yesterday and the menu entry was enabled, so I gave it a try.
It worked flawlessly. I connected three debian devices and did apt-get upgrades. Not once the connection was dropped and speed was around 1Mb/s. With my previous android based phone this was a nightmare: connections were dropped randomly, download speed was sluggish.
Again thank you for making this real.
#2
For me the gotcha was having to disable bluetooth to get the menu entry working. It's a bit confusing because there's no warning or indicator to tell you this is the case, but once I figured that out it has been working perfectly for the last week or so.
#3
(07-08-2020, 07:02 AM)Djhg2000 Wrote: For me the gotcha was having to disable bluetooth to get the menu entry working. It's a bit confusing because there's no warning or indicator to tell you this is the case, but once I figured that out it has been working perfectly for the last week or so.
Ok, thanks. It could be. I think bluetooth was disabled on my PP to save battery time, but I didn't bother to check, if it was really so, or only a UI toggle button with no function at all.


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  SMS notification inconsistent and Wifi issue (waking up?) dcinoz 12 1,963 01-21-2021, 04:20 AM
Last Post: dcinoz
  Mobian and WiFi astrogenealogist 3 1,376 08-19-2020, 01:26 PM
Last Post: astrogenealogist
  wifi comes and goes and prompts for password often motox6 2 1,207 08-05-2020, 11:39 PM
Last Post: Boern

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)