OEM Script - Factory Default
#1
Hi - 

I must have chosen the wrong language during the OEM script.  I need en_US
I mistakenly picked Spanish

Now I'm stuck with Spanish.  Despite what I do - the menu system is stuck in Spanish

I have been able to change the regional setting to en_US  (manjaro general configuration)
But everything remains in Spanish.   What a bummer! Sad

Can I somehow set this back to factory default and run the OEM script again.

Thanks
  Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Latest PBP Factory Image? calinb 2 129 05-10-2021, 03:24 PM
Last Post: calinb
  No Sound on Default Manjaro KDE carlosqueso 4 428 04-01-2021, 07:17 AM
Last Post: carlosqueso
  Manjaro reinstall to factory setting? Paulie420 6 2,127 09-20-2020, 07:53 PM
Last Post: Paulie420
  NVME powersaving script mamboman777 10 3,712 07-16-2020, 01:14 PM
Last Post: mamboman777
  Suspend with NVME not working - Default Debian appdev46 5 3,057 07-14-2020, 01:53 PM
Last Post: Jeremiah Cornelius
  Default OS update log Luke 194 134,709 06-11-2020, 11:25 PM
Last Post: xmixahlx
  How do you upgrade Chromium on default Debian that came with my PBP james64 6 2,826 05-26-2020, 07:21 AM
Last Post: rick1959
  Mr. Fixit Script Manual Update + MicroSD Boot help SageFox 12 5,707 04-17-2020, 03:30 AM
Last Post: mlentink
  default os: loop while login as rock gritibaenz 8 3,327 03-10-2020, 03:14 PM
Last Post: gritibaenz
  Default user name and password? CryptoRick 2 2,972 02-14-2020, 02:24 PM
Last Post: FeMike

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)