Ubports OTA won't work on my braveheart
#1
I've tried for a week now. I've followed the ubports install instructions on multiple sd cards and on the emmc using jumpdrive. Nothing works.
I get a ubuntu logo, some non working progress dots, a flickering screen. Sometimes I get to the setup app, it crashes before I can finish.


I had ubports running well on the emmc before the ota img was available, what's gone wrong?


Messages In This Thread
Ubports OTA won't work on my braveheart - by none - 05-22-2020, 10:44 AM

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  PinePhone UBPorts Edition stuck on PINE64 logo screen Giovanni Iannotti 4 1,868 09-01-2021, 01:20 PM
Last Post: Giovanni Iannotti
Information UBports Pinephone progress FOSSagent0 21 17,053 08-24-2021, 10:37 AM
Last Post: michel_luc
  online accounts in UBports Uturn 2 2,120 03-30-2021, 09:12 AM
Last Post: Uturn
  UBPorts Not Working Pinoideae 7 5,320 03-13-2021, 01:51 PM
Last Post: KNERD
  How to enable Ethernet with UBPorts and convergence dock? piney-tim 1 1,874 11-27-2020, 07:40 PM
Last Post: piney-tim
  UBPorts Convergence MonCon 0 1,541 11-24-2020, 04:25 PM
Last Post: MonCon
  Looks like I found a mild reason why UBPorts for pinephone hasn't seen much progress. plainenough 13 11,011 11-21-2020, 06:30 PM
Last Post: Nooblife
  "No network" on new UBPorts community edition pinephone professorsnapper 6 4,818 10-19-2020, 10:27 PM
Last Post: htc_tattoo
  UBPorts doesn't boot even after booting into recovery defekto 2 2,731 09-30-2020, 12:16 PM
Last Post: defekto
  Dekko on UBPorts PinePhone usable? djvinniev77 13 9,505 09-17-2020, 03:45 PM
Last Post: yurievitch

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)