Devuan Appear to Work
#7
This thread got me interested, so I thought I'd give it a try. Started with the latest mrfixit image on an sd card. Loaded sysvinit-core and rebooted. So far so good - now I have sysV as my init system.

Then I got stuck on step 4. Loaded wicd, but it doesn't seem to work unless NetworkManager is running too (the wicd gui doesn't see any networks). Since the instructions state that purging systemd with take NetworkManager with it, I can't move forward without a network ...

Any thoughts on what I'm missing?
  Reply


Messages In This Thread
Devuan Appear to Work - by Zachir999 - 01-21-2020, 03:11 PM
RE: Devuan Appear to Work - by tophneal - 01-21-2020, 03:20 PM
RE: Devuan Appear to Work - by wdt - 01-21-2020, 08:18 PM
RE: Devuan Appear to Work - by PineFan - 01-27-2020, 03:54 PM
RE: Devuan Appear to Work - by Zachir999 - 01-27-2020, 04:39 PM
RE: Devuan Appear to Work - by PineFan - 01-27-2020, 07:58 PM
RE: Devuan Appear to Work - by rleasle - 01-30-2020, 03:28 PM
RE: Devuan Appear to Work - by Zachir999 - 01-30-2020, 03:50 PM
RE: Devuan Appear to Work - by rleasle - 02-01-2020, 11:56 AM
RE: Devuan Appear to Work - by Zachir999 - 02-01-2020, 12:18 PM
RE: Devuan Appear to Work - by rleasle - 02-01-2020, 12:36 PM
RE: Devuan Appear to Work - by Zachir999 - 02-01-2020, 01:17 PM
RE: Devuan Appear to Work - by rleasle - 02-03-2020, 08:40 AM
RE: Devuan Appear to Work - by Zachir999 - 02-03-2020, 06:14 PM
RE: Devuan Appear to Work - by rleasle - 02-04-2020, 08:17 AM
RE: Devuan Appear to Work - by xmixahlx - 02-04-2020, 10:28 AM
RE: Devuan Appear to Work - by Zachir999 - 02-04-2020, 12:55 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)